מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמילה מחיתולים לבניםמיכל19/04/2009
שלום,
בני בן שנתיים ו7 חודשים, גמול מפיפי מזה חודש ושולט בזה די טוב בד"כ. היתה תקופה שהיה מפספס די הרבה אחרי שיחה איתו שהבהרתי שאם הוא רוצה להיות גדול הוא צריך לשלוט בפיפי הוא די התמיד ולא פספס (בעצת הגננת וזה עבד מצוין להפתעתי). הבעיה היא שהוא לא שולט בקקי ועושה אותו בתחתונים. ניסיתי להשאיר אותו בלי תחתונים ומכנסיים ופעם אחת הוא התחיל על הרצפה ורץ לשירותים והמשיך שם ובפעם השניה פשוט התכופף על הרצפה ועשה. אני מנקה ולא כועסת אלא אומרת שבפעם הבאה יגיד לי ונלך לשירותים ושאני לא מרשה לעשות בתחתונים (ברוב המקרים זה ללא כעס...אני מאוד משתדלת ...)
יש לו אחות תאומה ששולטת כבר כמה חודשים יפה מאוד, כך שהוא לומד ממנה ורוצה להיות כמוהה.
לפעמים הוא עושה בבוקר עוד לפני שהספקנו להוריד את החיתול של הלילה במקרים שלא הוא מפספס בגן.
איך להמשיך מכאן? האם השיטה של ללא מכנסיים ותחתונים תעזור?האם לשים חיתול בשביל קקי ? לפעמים הוא אומר לפני הולכים לשירותים והוא לא לוחץ - כאילו מעל השירותים הוא לא מבין מה צריך לעשות...אחרי כמה דקות זה יוצא בתחתונים
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתשובה
מיכל20/04/2009אשמח לקבל תשובה בנושא, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מחיתולים לבנים
ליאת גרוס20/04/2009שלום מיכל
גמילה מחיתולים לתאומים היא תמיד מורכבת יחסית. העובדה שהאחות בשלה לא אומרת שגם הוא ולמרות שהוא מקנא נראה כי עדיין אינו בשל.
לא הייתי חוזרת לחיתולים אבל אולי לנסות להביא אותו למצב שכשמרגיש שתכף יוצא לבקש חיתול. בהתחלה אפילו שמרגיש שמתחיל לצאת... בהמשך להושיב אותו עם החיתול בשרותים ושיעשה בחיתול ואז כעבור זמן להוריד את החיתול.
חשוב שהתהליך יהיה מלווה בחיזוקים על הצלחות.
מה דעתך?
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)