דחוף- ביתי גילתה סוד מעברי...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף- ביתי גילתה סוד מעברי...
    אפרת
    20/04/2009

בהיותי בת 23 נאנסתי.. ואחרי כמה חדשים גיליתי שאני בהריון, באותו זמן יצאתי עם בעלי ולא סיפרתי לו על האונס.
    לכל אורך הדרך עד היום הייתי בטוחה שהוא אביה הביולוגי אך לפני שבוע היא תרמה דם ונודע לה שהסוג דם שלה לא יכול להתאים לשילוב של הסוג דם שלי ושל בעלי...
    עכשיו אני חייבת להסביר לה ולא יודעת אך.

עזרו לי בבקשה!!!!

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוד

ליאת גרוס
    20/04/2009

שלום אפרת
    בטח גם עבורך זה קשה לגלות כי אביה של ביתך הוא האיש שאנס אותך. הייתי ממליצה לפנות בדחיפות לפסיכולוג על מנת שיעזור לך לעכל את המצב ורק אז לחשוב איתו כיצד לדבר עם בתך. אל תדברי איתה כשאת מוצפת רגשית. תגידי לה שגם עבורך זו הפתעה ואת צריכה להבין ולעכל. תבטיחי לה הסבר תוך כמה ימים.
    איפה בעלך בתמונה ? הוא יודע היום ? מה מרגיש ? האם זה ישפיע על הזוגיות שלכם?
    אגב בת כמה בתך?
    אלו ימים קשים אבל זה יעבור (את כבר עברת קשים מאלו). את צודקת שאת עוצרת לחשוב. אל תסתפקי באתר. דברי עם מישהו מקצועי פנים אל פנים. אולי אפשר לפנות לאחת העמותות העוסקות באונס כדי שיפנו אותך למישהו המתאים למצב בו את נמצאת כיום.
    תחזיקי מעמד
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לליאת..

אפרת
    21/04/2009

היי ליאת תודה שענית לי...

הייתי חייבת להתמודד עם התוצאה כבר אתמול, ביתי בת 18 והכל התגלה מתרומת דם שהיא נתנה וגילתה את סוג הדם שלה. והיא כל כך חכמה ומבינה שישר התקשרה אליי ושאלה אם היא מאומצת כי לא יכול להיות שהסוג דם של בעלי ושלי תואם לשלה...
    לגביי בעלי הוא לא יודע דבר וחצי דבר.. ואני ממש ממש אובדת עיצות לא יודעת איך להתמודד עם המצב.
    אני אפנה לפסיכולוג אבל לא איכפת לי מעצמי כמו שאיכפת לי מהילדה, היא ילדה מאושרת שלא חסר לה כלום, ופיתאום נופלת עליה כזו "מכה" אני מקווה שהיא תצליח להתמודד עם הסיפור בנתיים רק היא ואני בסוד העיניינים וככה אני שזה ישאר - את חושבת שזה חכם?
    שוב תודה לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאפרת

נעמה סבג שמש
    21/04/2009

אין טעם להמשיך ולהסתיר את האמת. סופה להתגלות.

אל תעשי עוול לילדה ותאפשרי לה להתמודד גם מול אביה, באמת הלא פשוטה.

אל תעברו זאת לבד. ערבו איש מקצוע.

ליבי איתכם. בהצלחה!

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו