מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף- ביתי גילתה סוד מעברי...אפרת20/04/2009
בהיותי בת 23 נאנסתי.. ואחרי כמה חדשים גיליתי שאני בהריון, באותו זמן יצאתי עם בעלי ולא סיפרתי לו על האונס.
לכל אורך הדרך עד היום הייתי בטוחה שהוא אביה הביולוגי אך לפני שבוע היא תרמה דם ונודע לה שהסוג דם שלה לא יכול להתאים לשילוב של הסוג דם שלי ושל בעלי...
עכשיו אני חייבת להסביר לה ולא יודעת אך.
עזרו לי בבקשה!!!!
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוד
ליאת גרוס20/04/2009שלום אפרת
בטח גם עבורך זה קשה לגלות כי אביה של ביתך הוא האיש שאנס אותך. הייתי ממליצה לפנות בדחיפות לפסיכולוג על מנת שיעזור לך לעכל את המצב ורק אז לחשוב איתו כיצד לדבר עם בתך. אל תדברי איתה כשאת מוצפת רגשית. תגידי לה שגם עבורך זו הפתעה ואת צריכה להבין ולעכל. תבטיחי לה הסבר תוך כמה ימים.
איפה בעלך בתמונה ? הוא יודע היום ? מה מרגיש ? האם זה ישפיע על הזוגיות שלכם?
אגב בת כמה בתך?
אלו ימים קשים אבל זה יעבור (את כבר עברת קשים מאלו). את צודקת שאת עוצרת לחשוב. אל תסתפקי באתר. דברי עם מישהו מקצועי פנים אל פנים. אולי אפשר לפנות לאחת העמותות העוסקות באונס כדי שיפנו אותך למישהו המתאים למצב בו את נמצאת כיום.
תחזיקי מעמד
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאת..
אפרת21/04/2009היי ליאת תודה שענית לי...
הייתי חייבת להתמודד עם התוצאה כבר אתמול, ביתי בת 18 והכל התגלה מתרומת דם שהיא נתנה וגילתה את סוג הדם שלה. והיא כל כך חכמה ומבינה שישר התקשרה אליי ושאלה אם היא מאומצת כי לא יכול להיות שהסוג דם של בעלי ושלי תואם לשלה...
לגביי בעלי הוא לא יודע דבר וחצי דבר.. ואני ממש ממש אובדת עיצות לא יודעת איך להתמודד עם המצב.
אני אפנה לפסיכולוג אבל לא איכפת לי מעצמי כמו שאיכפת לי מהילדה, היא ילדה מאושרת שלא חסר לה כלום, ופיתאום נופלת עליה כזו "מכה" אני מקווה שהיא תצליח להתמודד עם הסיפור בנתיים רק היא ואני בסוד העיניינים וככה אני שזה ישאר - את חושבת שזה חכם?
שוב תודה לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת
נעמה סבג שמש21/04/2009אין טעם להמשיך ולהסתיר את האמת. סופה להתגלות.
אל תעשי עוול לילדה ותאפשרי לה להתמודד גם מול אביה, באמת הלא פשוטה.
אל תעברו זאת לבד. ערבו איש מקצוע.
ליבי איתכם. בהצלחה!
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)