בני לא אוהב את אמא שלי :-(

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני לא אוהב את אמא שלי :-(
    גילה
    20/04/2009

שלום רב,

בני בן שנתיים בדיוק.
    הוא ילד ראשון ונכד ראשון להוריי.
    מעולם הוא לא אהב את אימי יותר מדי. גם כעת כאשר הוא גדול יותר והיא לוקחת אותו כבר לשחק (היא כל פעם לוקחת אותו לג'ימבורי, זה הבילוי שלהם) כשהוא רואה אותה הוא מניד בראשו "לא" ואף אומר "לא רוצה".
    אם כבר הוא מתרצה אליה הוא אומר "ג'ימבורי". כלומר הנה הגיעה האישה שאני לא ממש מת עליה, אבל היא לוקחת אותי לשחק שזה נחמד.
    יש לציין שאימי הינה אישה חייכנית, נעימה, חמה ונאת מראה. (אין לי בעיה לומר על הורי דברים שליליים- אני חושבת שאני די אובייקטיבית). ניסיתי לומר לה שאולי כדאי שתעשה עימו פעילויות אחרות- כמו ללכת לפארק, לעשות פאזלים לצייר וכו'.
    אך היא מסרבת לחשוב שזו הבעייה וטוענת שהוא מאוד נהנה בג'ימבורי.
    את שאר הסבים והסבתות הוא אוהב.
    אני ואימי נבוכות ועצובות בגלל המצב. (הורי גרושים לצורך העניין).
    ואף נמנעות להפגש איתו עם עוד אנשים שלא יראו את הבושה. יש לציין שלאחר המפגש ההתחלתי הוא כבר מחבק אותה ומנשק אותה והכל תקין. (אך עדיין בספק)

מה עושים? מצב זה מוכר?

אשמח לעצה מה לעשות ולאן לפנות.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני לא אוהב את אמא שלי :-(

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האמא שבאמצע

ליאת גרוס
    20/04/2009

שלום רינת
    העובדה שלאחר המפגש הראשוני הכל תקין מעידה על כך שהבעייה היא לא בקשר בין בנך ואמך ושאין סיבה לדאגה או לבושה
    נראה לי שאתם מייחסים להתנהגותו חשיבות רבה מידי. תתעלמו, אל תעשו עניין. תנו לו את הזמן להסתגל וזהו. אתם נותנים לו יותר מידי כח. אולי המתח שלכן מתגובתו רק מעצים את הקושי.
    אני מאמינה כי אם תקחו את זה בקלות ובהומור זה יעלם עם הזמן...
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליאת

גילה
    21/04/2009

אנו אכן מעניקות לו יותר מדי כוח... נפעל לפי עצותייך. נשמע לי מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו