עזרה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה...
    אלי
    23/04/2009

שלום וברכה

הבת שלי כיום בת 16 וחצי היא תלמידה מצויינת ועד לפני חודש התנהגה כרגיל ובזמן האחרון הייתה קצת עצובה, לפני כמה ימים התעניינתי במצבה והיא ענתה לי שבגיל 5 וחצי לערך היא ובני הגדול שכיום הוא בן 23 ובאותו זמן היה בן 12 וחצי התחכחו אחד בשני כמובן עם בגדים וללא שום נגיעות באיברי מין או חשיפת בגדים אלא רק התחכחות אחד בשנייה כנראה מתוך סקרנות אבל כנראה שהמחשבות הללו עושות לה לא טוב, האמת היא שאני ממש לא יודעת איך להתנהג במצב כזה ואני בטוחה שזה היה רק סקרנות ואני חייבת לציין שהיחסים ביניהם מצויינים כאחים, מה גם שעברו 11 שנים והיא פשוט נזכרה בזה וזה לא עוזב אותה.... מה היא מרגישה?איך אני מתנהגת במצב הנ":ל? את חושבת שאני צריכה לפנות לבעל מקצוע ואיזה?

מודה לכם מאוד ויום טוב....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ?

אלי
    23/04/2009

למה לא עונים אם אפשר לדעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקרנות בין אחים

זהורית אסולין שמחון
    24/04/2009

לאילנה שלום
    קודם כל מצטערת אם המתנת זמן ארוך, האופן שבו ניתן מענה בפורום הוא לא מיידי .
    לגבי שאלתך ביתך כרגע בשיא ההתפתחות המינית ועל כן כל מיני זכרונות ילדות שקשורים במיניות ובנשיות עולים וצפים. אני חושבת ביתך מוטרדת מזכרונות אלו כיוון שהיא חשה אשמה, נבוכה, בושה ואולי אף בהלה. ועל כן כמו שאת פרשת אפשר לומר לה שבגילה כילדה הסקרנות היתה טבעית בייחוד לאור זה שהיא בת ורצתה דרך אחיה לגלות משהו על בנים. (כדאי לוודא שזה באמת לא חרג לפעולות נוספות אינטימיות יותר שאולי עליהן היא מתביישת או מפחדת לספר לך). אפשר גם להסביר לה שכרגע הגוף שלה מתמפח ומציף אותה בכל מיני רגשות ולכן היא מבוהלת מהזכרון הזה פתאום למרות שאולי בעבר התייחסה אליו יותר בטבעיות. אם את רואה שמצב הרוח נמשך ויש לכך השפעה על חייה (בלימודים, עם חברים, באוכל , בשינה, בהרגלים בתחביבים, בקשר עם בני המשפחה) אז זה יהיה סימן שכדאי לפנות להתייעצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו