מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשבים כן התעמלות לאאמא23/04/2009
בני בן ה- 10 מאוד רגיש, חכם ונבון מצליח בלימודים ציונים מצויינים אך בהתעמלות מאוד חסר ביטחון שעורי היתעמלות בשבילו זה סיוט רק רוצה שיגמר ילדים צוחקים ולא מוסרים לו כדורים מכיוון שיוצעים שהוא לא יצליח להכניס גול או כל משחק תחרותי שהוא לא יצליח לספק להם את הניצחון ובנוסף יש עוד בעיה שהילד לא עוזב את המחשב כל רגע פנוי הוא במחשב אני מנסה להגיד לו שירד למטה עם חברים ישחק בכדור חוג היתעמלות משהו כלום הוא לא רוצה מלבד ימי שבת שאנחנו יוצאים לפארק ואז הוא רוכב על אופנים או רולר כלום כלום כל הזמן או במחשב או בטלויזיה או מזמין חבר ושוב מחשב טלויזיה פלייסטיישן וכו' לא יודעת מה לעשות זה מאוד מתסכל אותי ואני לא יודעת איך להיתמודד עם הדברים האלו מאוד מבקשת עצה עצות טובות תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחזק את הצד החזק
ליאת גרוס23/04/2009שלום לך. אני מאמינה בגישה כי כדאי לחזק את החלקים החזקים ולהמעיט בערכם של החלקים החלשים. הדגשת הקושי שלו בהתעמלות עלולה לפגוע בבטחונו העצמי וחבל... יש הרבה ילדים שלא מתחברים להתעמלות( בגלל קשיי קואורדינציה למשל) וזה בסדר. הלוואי שיהיו לו חיים שיצטרך להתמודד עם זה כמה שפחות. העובדה שנוסע באופניים ורולר מרמזת שיהיו לו תקופות בהם יעשה יותר. כיום זה שעתיים בשבוע בבית ספר וזהו. עזרי לו לדלג על זה רגשית והדגישי כמה הוא נפלא וכמה זה שולי. זה באמת שולי...
כדאי לחזק את צדדיו החזקים, לעודד אותו על חוכמתו וכישוריו. העובדה כי מבלה זמן רב במחשב אינה נוראית כי זה מה שעושים היום בנים רבים בגילו. חשוב שאת משחקי המחשב והפלייסטישיין ישחק עם חברים ולא שיהיה מבודד חברתית.
בדאגתך את משדרת לו שמשהו לא בסדר איתו. קבלי אותו כמו שהוא. תראי שעוד כמה שנים ימצא תחום ספורט שמתחבר אליו ויפעל שם...
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבים כן התעמלות לא
אמא ל- 2 בנים24/04/2009אני מאוד מתחברת לעצות שאת נותת לי ומקווה שאצליח ליישם אותם כי כואב לי מאוד לראות אותו נפגע ואיך שהוא מרגיש שהוא לא טוב והכי פחות טוב מהאחרים תודה רבה וכל הכבוד על התגובה המהירה. שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)