יציאה אחר הצהריים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יציאה אחר הצהריים
    אמא
    24/04/2009

יש לי 2 בנים אחד בן 4 וחצי ואחד בן 10, שאלתי היא אחר הצהריים אני רוצה לצאת עם הילדים לאיזה מקום או לגינה או לקחת אותם לאיזה מקום הגדול אם זה לא נראה לו הוא לא רוצה להיצטרף ובדרך כלל זה לא נראה לו אם זה לא קניון או דברים מהסוג הזה אני צריכה להיתחנן אליו שיבוא איתנו או שזה מצליח או שלא והוא רוצה להישאר לבד ולזמין חבר השאלה האם אני צריכה לשכנע אותו או להיתחנן או לעזוב אותו לבד וזה מרגיש לי לא טוב אני רוצה שהוא יבוא ויצא מהבית קצת ולא כל הזמן להיות בבית מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאה אחר הצהריים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחר צהריים

זהורית אסולין שמחון
    24/04/2009

בנייך בהפרשי גילאים שהצרכים שלהם שונים בעוד הקטן נהנה מהבילוי בגן השעשועים מהמתקנים, מההשתוללות במרחב, ומהשהייה עימך, יתכן שלבנך הבכור תחומי התעניינות אחרים. מתאורך איני מתרשמת כי הוא מסתגר בביתו אלא רוצה להצטרף לבילויים משותפים שמספקים את צרכיו הרגשיים- הבילוי בקניון כמקום מפגש עם חברים, הסקרנות שבצריכה וכולי. לכן אולי זהו רמז עבורך לבדוק עם בנך הגדול מהם הבילויים שבהם יסכים להיות ולעשות גם להם מקום אחר הצהריים.(אולי לצאת לפארק שקרוב למקום מגורים של חבריו והוא בנתיים נפגש עם חברים, או לחלופין פארק עם מתחם סקייטבורד או רכיבת אופניים וכולי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו