מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדת סנדויץסימה25/04/2009
שמי סימה אני כבת 40 יש לי 3 בנות ביתי האמצעית בת 10 יש לה בעיות תקשורת מאז היותה קטנה אינה יוצרת קשר בטענה שמראש לא ירצו אותה.
היא לומדת בכיתה ד' במשך היום במסגרת בית הספר המורים אומרים כי אינה מדברת שקטה מאוד
אין לה מוטיבציה ללימודים בהפסקות מסתובבת די לבדה.
כאשר היא מגיעה הביתה פורקת את כל התסכול מרביצה לי ולאחיותיה צועקת.
אינה מוכנה לרדת למטה לשכונה לשחק המחשב והטלויזה הם החברים היחדים שיש ברשותה
היא נמצאת בחוג כדור עף פעם בשבוע הסכימה ללכת רק בלוווי שלי ובנוכחות שלי .
אני יודעת שזה לא נורמטיבי אבקש כלים לעזור לביתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים חברתיים
זהורית אסולין שמחון25/04/2009כרגע נשמע שנקודת המפתח של ביתך היא את. נוכחותך מעניקה לה בטחון ואפשרות להעז דברים שלבד אינה מעזה. לכן הייתי יוזמת יחד איתה מפגשים חברתיים (עם חברה שתיים מהכתה לא יותר, ) שבהם את נוכחת ומלווה אותה בפעילות משותפת כמו משחק בפארק, פעילות יצירה, פעילות בישול . את תהיי אחראית לההפעלה של הבנות, כך לאט לאט אולי תצבור בטחון ותשחרר. מעבר לכך כדאי להתייעץ עם יועצת בית ספר ומחנכת ולשתף בקשיים של הילדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)