קקי במכנסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קקי במכנסים
    בתיה
    25/04/2009

שלום , יש לי 3 בנים הראשון בן 8 השני בן 5.5 (עולה לכיתה א ) ותינוק בן חצי שנה, כאשר הבעיה היא עם בני האמצעי אשר נגמל ביל 3 ם מפיפי וגם מקקי שניהם בשרותים בהיותו בן פרטי, כאשר עבר בגן מהקטנים לבוגרים (גיל 4 ) לאחר כחודשים הפסיק לעשות קקי בשרותים והתחיל להיתפק.
    כמה שביררתי הילד לא עבר התעללות או צעקה הוא היה הולך לגן בשימחה מאז ועד היום הוא לא יושב בשרותים הוא עושה בתחתונים, אבל לא בפעם אחת אלה כמה פעמים ביום וקטנים , ניסית
    בדרכים טובות עם טבלה ופרסים הוא ישב פעם או פעמיים והפסיק ניסיתי בדרכים של הפחדה ולא קיבלתי שום תוצאות, אני אובדת עצות הבית כבר לא רגוע פשוט נמאס לכולנו וזה מביא למתיחות בבית (יש לציין שהטלתי עליו לנקות את עצמו וזה לא עוזר וזה גם לא מפריע לו).
    אנא מתחחננת עיזרו לי. תודה בתיה ד חו ף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קקי במכנסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאפקויות

זהורית אסולין שמחון
    25/04/2009

בגיל כזה הייתי מציעה לך לפנות לייעוץ מקצועי. אפשרות אחת היא טיפול קוגנטיבי התנהגותי ואפשרות שניה יעוץ אצל פסיכולוג קליני שיתחיל בהדרכת הורים ואולי ישלב טיפול בילד. כיוון שיכולות להיות סיבות רבות לתופעה זו ולשם כך צריך להכיר לעומק את ילדך ולשמוע ממך בהרחבה את תהליך הגמילה. שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו