מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גבולות לילד.רוני26/04/2009
שלום שמי רוני ולילד קוראים יריןץ
ירין הוא הבכור שלי בן 3 ולו יש אחות קטנה בת 10 חודשים. אני עובדת בגן ילדים עם אמא שלי וירין נמצאאיתנו מאז שהוא נולד.
כיום ירין ילד מפונק ללא גבולות בגן עושה מה שהוא רוצה, מרביץ נזרק על הריצפה אם משהו לא מסתדר לו כמו שהוא רוצה. בקיצור שובב ולא ממושמע בגן בכל אופן כי בבית אני כן מקפידה על כללים.
ברצוני לדעת איך אני יכולה לשים לו גבולות ולהביא אותו למצב שיעשה מה שאני מבקשת. כיום זה תמיד תעשה משהו ותקבל משהו רק ככה זה עובד היום.
אני אשמח לכמה רעיונות מה לעשות ואיך להתמודד איתו.
בקשר לאחותו הוא לא קנאי אליה בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות
נעמה סבג שמש26/04/2009היי רוני,
ראשית כל, הייתי נמנעת מלהיות הגננת או מטפלת בגן של הילד שלי.
ויתרתם לו בגן ונוצר מצב שאין לו חוקים וכללים, ואין הפרדה בדמויות המשמעותיות בגן ובבית.
שיטה של תמלוגים יכולה להיות נהדרת, אך לא כאשר היא הופכת לשגרה וליצירת תנאים: "אם...אז..."
יש להשתמש בשיטת ההרגעה, ללכת איתו להרגע כמה דקות בחדר נפרד.
עדיף שבגן מישהו אחר יהיה זה שמגיב אליו בהתנהגויות מעין אלו.
הוא צריך לדעת שהוא מפסיד מהתנהגויותיו לדוג': אם אינו שם נעליים הוא לא יוצא לחצר, וכו'.
הבעיה שאת מציגה מצריכה הדרכה וליווי.
בדקי עם היועצת הפסיכולוגית של הגן, או תפני להדרכה הורית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)