טיסה לחו"ל כן או לא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיסה לחו"ל כן או לא
    יפעת
    26/04/2009

שלום
    אני אמא לילדה בת שנה ו-5 חודשים ואני מעוניינת לטוס לחו"ל לשבוע ימים עם חברה רציתי לדעת אם כדאי או לא. יש לציין שהילדה נשארת עם סבתא שלה שאתה היא נמצאת רוב שעות היום בביתה היות ואני עובדת בבקרים ובשעות אחה"צ ,וכן גם עם בעלי בשעות אחה"צ. מדובר בילדה חברותית מאוד ועצמאית ומלאת שמחת חיים.
    השיקול שלי לגבי הטיסה הוא שלא טסתי כבר המון שנים ובטח לא יצא לי לטוס כי אני מתכננת הריון נוסף ואז זה יהיה מסובך כפליים.
    אשמח לתגובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיסה לחו"ל כן או לא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיסה לחו"ל כן או לא

ד''ר שירי שדה שרביט
    27/04/2009

יפעת שלום,
    בגיל של בתך, אמנם הפרידה לא תהיה קלה לילדה (וגם לך), אולם לא צפויים לה נזק או טראומה בשל כך. עדיף לנסוע לפרק זמן מעט יותר קצר משבוע, אולם גם בשבוע אין נזק. כדאי שתקפידי שבעלך ישוב מוקדם הביתה בשבוע בו תיעדרי על-מנת שבתכם תהיה איתו כמה שיותר. כמו כן, כדאי לחשוב באיזו מידה יהיה נכון לשוחח עם הילדה בטלפון, שכן היא עלולה להתעצב מאוד לאחר השיחה. בנוסף, בגילאים אלו מספיק להכין את הילדה ביום של הפרידה בלבד. לאחר שתחזרי, התכונני לקבל יחס קר וכועס ממנה למשך מספר ימים, וגם לחרדה רבה שלה מפרידות נוספות ממך, אשר תימשך לתקופה.
    לדעתי, כדי להיות פנויות לטפל בילדינו היטב, חשוב שנרגיש מסופקות גם בהיבטים אחרים של החיים מלבד האימהות, ואני מבינה שתקופת החופש הזו נדרשת לך על מנת למלא את המצברים, במיוחד לקראת הריון עתידי שאת מתכננת.
    שתהיה נסיעה טובה והתארגנות טובה לקראתה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו