התארגנות בבוקר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התארגנות בבוקר
    דורין
    28/04/2009

לוקח לי יותר משעה להתארגן בבוקר עם בני בן השנתיים וחצי, כל הפעילויות הקבועות של הבוקר צחצוח שיניים, הלבשה וארוחת הבוקר נמרחות עם משחקים, יללות והתנגדויות. אני לא מלבישה או מבצעת את הדברים בכוח, כי זה רק יוביל להתנגדות רבה יותר ומלחמת כוחות. הפתרון שלי הוא להתנתק ממנו כשהוא מיילל (למשל לצאת מהחדר) עד שהוא מפסיק, הבעיה היא שהפתרון הזה לוקח המון זמן..איך פותרים את הבעיה ומקצרים את זמן ההתארגנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התארגנות בבוקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקשנות גיל השנתיים

נעמה סבג שמש
    28/04/2009

דורין היי,

בדרך זו את מאפשרת לו לנהל אותך.
    בנך צריך לדעת שיש דברים שחייב.
    את מתארת פה התנהגות מאד שכיחה לגיל הזה. הרצון למרד, לעצמאות, בדיקת גבולות והצהרה של "אני הבוס".
    יש אפשרות לנסות את שיטת התמלוגים: אחרי מס' ימים של מדבקות בעבור הצלחותיו להתארגן בזריזות, הוא יבחר מתנה.
    יש אפשרות לתת עוגיה בכל בקר רק כאשר הוא מסיים את התהליך.
    יש אפשרות לעשות תחרות ומי שמתארגן מהר יותר מנצח.

יש גם אפשרות להסביר לו, לתת לו לבחור בין שתי אופציות, ואם הוא לא בוחר, לבחור בשבילו. להרים למקלחת, לבצע את הדברים למרות בכי והתנגדות, ולאחר כמה ימים, זה ייגמר, רק כי הוא יבין שאתם נחושים.
    בכל מקרה,
    אם תהיי עקבית ונחושה, התק' הזו תעבור.

בהצלחה!
    נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו