הבת שלי בית 4 שנים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבת שלי בית 4 שנים
    קחלון קובי
    30/04/2009

שלום הבת שלי ב4 משהיתה תינוקת ועד היום היא מכניסה כל דבר לפה, למרות כל הבקשות שלי ושל אישתי והסברים שלנו לגבי כמה זה מסוכן לא עוזרים.
    ניסנו גם עונשים אך דבר לא עוזר.
    ביתי היא ילדה מאוד חכמה ויודעת להתבטא לגבי הרצונות שלה ומבינה גם שמסבירים לה לגבי נושאים אחרים.
    אני מודאג מנושא זה מכיוון שהבנתי שהשלב האורלי של הילדה כבר היה אמור להסתיים.
    כ"כ יש לציין כי נולד לנו תינוק לפני 9 חודשים. ומאז הלידה אנו נתקלים בפעמים מסוימות התנהגות ילדותית מאוד של הילדה ועקשנות לגבי כל נושא שלא יהיה אם זה להתלבש בבוקר לגן או להיכנס למקלחת.
    אישתי ואני כבר אודי עצות אני מבקש עזרה וכלים להתמדדות עם הבעיה כי לפעמים אנו ממש רוצים להרים ידים
    אנא תגובתכם במהרה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת שלי בית 4 שנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להרים ידיים

ליאת גרוס
    30/04/2009

שלום קובי
    אני מציעה לנסות לתפוס שתי ציפורים במכה:
    כדי שלא תנסה לחזור לתפקיד התינוקת כדי לשמור את מקומה, הייתי בונה לה תפקיד של הילדה הגדולה. זה אומר להדגיש את זה שגדולה, עוזרת, בוגרת , מסתדרת לבד, וכו'. תחפשו איפה זה קורה ותעשו מזה משהו גדול. האמונה כבר תגשים את עצמה... תנו לה זכויות של גדולה, תפקידים של גדולה, מתנות של גדולה ובמקביל תדגישו את זה שילדה גדולה אמורה להתלבש לבד וכו'''. תאמרו לה גם כי ילדה בוגרת כבר לא מכניסה דברים לפה..אגב העובדה שמכניסה דברים לפה לא מאד מדאיגה,( אלא אם כן זה משהו מסוכן כמובן).יעבור לבד...
    במקביל חשוב להגדיר לה גם זמן לפינוקים בו מותר לה להיות קטנה. תמצאו זמן להיות איתה לבד ללא התינוק, וכאשר אתם מציבים גבול - לא לוותר ולהיכנע!
    והכי חשוב - לא להרים ידיים
    אשמח להתעדכן
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו