ילד בן שנה ושמונה- בעית שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנה ושמונה- בעית שינה
    אילנה
    03/05/2009

שלום רב!
    הבן שלי בן שנה ושמונה חודשים לא מוכן בשום אופן ללכת לישון במיטה שלו לבד, אלה שאני אשב איתו ואחזיק אותו על הידיים עד שירדם. גם במהלך הלילה הוא מתעורר מספר פעמים וצריך לחזור לאותו טקס. ניסיתי לתת לו לבכות וניגשתי כל 5 דקות בלי להרים אותו על הידיים ,רק מרגיעה ויוצאת, וכך במשך שעתיים או יותר, אך זה לא עזר. יש לציין שהוא מרבה להיות מצונן בליווי דלקות אוזניים חוזרות ועד עכשיו עוד לא צמחו לו את כל השיניים והרבה פעמים יחסתי את היקיצות הרבות שלו לזה שהיה מצונן וכאבו לו האוזניים או שיניים. אבל עכשיו אני מתחילה לחשוב שהבעיה היא יותר מורכבת. אני אישה עובדת והיקיצות שלו מקשות אלי לתפקד במשך היום, אני משש מתמוטטת ועצבנית . אשמח אם תעזרו לי איך ללמד אותו להרדם ולישון לבד במיטתו. לתשובתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קילתי תשובה

אילנה
    04/05/2009

לא קיבלתי תשובה, דילגתם אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד שמסרב לישון במיטתו

דנה
    04/05/2009

אודה לכם אם תתיחסו להודעתי בהקדם האפשרי!!!!!
    בנוסף רציתי להוסיף שכבר 6 ימים אני נלחמת איתו ומנסה "לחנך" אותו כמובן בדרך טובה.
    הילד מעולם לא נרדם במיטתי!
    הטקס מתחיל כך: רחצה, בקבוק, מדברת איתו על זה שהוא ילד טוב והוא היום הולך לישון במיטתו, שמתי לו אפילו צעצוע. הוא רק רואה את המיטה שלו, מתחיל לצרוח ומבקש לשכב על הידיים. רק כך הוא רוצה לישון. במשך 6 ימים אני מחזיקה אותו על הידיים 5-10 דקות ומחזירה למיטה. וכך במשך כמה שעות עד 12:00 בלילה, ואח"כ ברגע שהוא מתעורר באמצע הלילהץ.
    אתמול זה לקח לי 4 שעות בלילה עד שהוא פשוט התעייף ונרדם לי על הידיים כשאני מחזיקה אותו 45 דקות!!!!!!!!!!!!
    חשוב לציין שהילד ואני פשוט מותש, אחותו לא ישנה בגללו וכו'...
    הטקס על הידיים היה תמיד,הוא התעורר גם באמצע הלילה, לקחתי אותו קצת על הידיים ואז הנחתי והיה ממשיך לישון.
    אבל המצב החמיר אחרי הנסיעה שלי לחו"ל (3 ימים), כשהסבתא שמטפלת בו תמיד הייתה איתו וגם הסבתא השניה.
    בבקשה עזרו!
    השאלה, האם זה מועיל למשהו בכלל שאני לוקחת אותו על הידיים ואז שמה למיטה? או שלא צריך לקחת בכלל, כי הרי הוא לא מבין כמה זמן הוא נמצא על הידיים - 5 דקוץ או שעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו