ילד בן 4 וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4 וחצי
    סיגי
    04/05/2009

הילד שלי בגן טרום חובה אינו מתחבר עם ילדים בגן נראה מפוחד בגינה הציבורית ותמיד מפחד שיקבל מכות מהילדים אינו משתתף בפעילות בגן והוא די בודד בגן במשך כל היום רציתי לדעת מה כדאי לי לעשות בנידון

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 4 וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים חברתיים לילד בן 4 וחצי

ד''ר שירי שדה שרביט
    04/05/2009

סיגי שלום,
    הקושי החברתי שאת מציינת - הימנעות מיצירת קשרים, חשש מתוקפנות של הזולת כלפיו, אי שיתוף פעולה עם הפעילויות בגן וכדומה, הם מדאיגים ולא רצויים עבור בנך. חברים הם דבר חשוב מאוד עבור ילדים (ומבוגרים), בדיוק כמו אוכל ושעות שינה.
    כדאי להתייעץ עם הגננת ופסיכולוג הגן על מנת לקבל את התרשמותם וסיועם במידת האפשר. כמו כן, כדאי לנסות ולחבר אותו לילד/ה אחד/אחת, שקט ועדין יחסית - להזמינו לביתכם או ליזום מפגש משותף במשחקייה או מקום אחר לפי תחביביו של בנך. בעת המפגש, חשוב שאת תעזרי לבנך ליצור קשר עם הילד האחר ולתווך לו כיצד ניגשים לזולת, כיצד יוצרים קשר וכיצד פותרים בעיות. במידה והבעיה אינה נפתרת אני ממליצה בחום שתפנו להתייעצות עם פסיכולוג המטפל בילדים. קשיים חברתיים פוגעים מאוד בהתפתחות הילדים, וטוב שאת מעורבת בכך ותוכלי לעזור לו.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו