מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 4 וחציסיגי04/05/2009
הילד שלי בגן טרום חובה אינו מתחבר עם ילדים בגן נראה מפוחד בגינה הציבורית ותמיד מפחד שיקבל מכות מהילדים אינו משתתף בפעילות בגן והוא די בודד בגן במשך כל היום רציתי לדעת מה כדאי לי לעשות בנידון
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים חברתיים לילד בן 4 וחצי
ד''ר שירי שדה שרביט04/05/2009סיגי שלום,
הקושי החברתי שאת מציינת - הימנעות מיצירת קשרים, חשש מתוקפנות של הזולת כלפיו, אי שיתוף פעולה עם הפעילויות בגן וכדומה, הם מדאיגים ולא רצויים עבור בנך. חברים הם דבר חשוב מאוד עבור ילדים (ומבוגרים), בדיוק כמו אוכל ושעות שינה.
כדאי להתייעץ עם הגננת ופסיכולוג הגן על מנת לקבל את התרשמותם וסיועם במידת האפשר. כמו כן, כדאי לנסות ולחבר אותו לילד/ה אחד/אחת, שקט ועדין יחסית - להזמינו לביתכם או ליזום מפגש משותף במשחקייה או מקום אחר לפי תחביביו של בנך. בעת המפגש, חשוב שאת תעזרי לבנך ליצור קשר עם הילד האחר ולתווך לו כיצד ניגשים לזולת, כיצד יוצרים קשר וכיצד פותרים בעיות. במידה והבעיה אינה נפתרת אני ממליצה בחום שתפנו להתייעצות עם פסיכולוג המטפל בילדים. קשיים חברתיים פוגעים מאוד בהתפתחות הילדים, וטוב שאת מעורבת בכך ותוכלי לעזור לו.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)