איזה טיפול??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איזה טיפול??
    עדי
    05/05/2009

בני בן 12, בן שלישי, יש לנו בת צעירה ממנו ב-8 שנים.אנו חשים החמרה בהתנהגותו באופן הדרגתי בשנים האחרונות כיום החוויה במשפחה של "בלתי נסבל", אחיו טוענים שצריך לפנות לפסיכולוג, התנהגותו חצופה, תוקפנית, חלה ירידה בתפקודו בבית הספר. הוא מרבה לטעון כי אנחנו לא אוהבים אותו ומבקש מאמא כל הזמן "חיבוק". המגע שלו חזק, בגיל צעיר אובחן ע"י מרפאה בעיסוק כי יש לו בעיה תחושתיתטופל 5 שנים ע"י מרפ"בעס, כ"כ באותה תקופה קיבלנו הדרכת הורים מס, חודשים.
    כבר בגנון טענה הגננת ש"יש לו בעיות רגשיות". אך אח"כ תפקד במשך מס'שנים מעולה, הצליח בלימודים ובחוגים וגם חברתית. בערך מאז שנולדה אחותו ?? חל השינוי בו אך הוא הולך ומחריף ומתבטא גם בבית הספר בשנתיים האחרונות, לעיתים אנו נמצאים בתסכול רב מול חוצפתו ,עקשנותו ומגיבים אף בהרמת יד, הוא מרבה לריב עם אחיו,ברור לי כי אנו זקוקים לעזרה דחופה ולא ברור לי לאיזה כיוון לפנות- נוירולוגי, תחושתי, פסיכולוגי, פסיכיאטרי..הדרכה.. גם העניין הכלכלי בטיפולים הוא לא פשוט בגללוחשוב לי לפנות לכיוון נכון ולא להתרוצץ בין גורמים שונים. אודה לעזרתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה טיפול??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולים שונים

זהורית אסולין שמחון
    09/05/2009

לי נשמע שהקושי הוא רגשי ולכן כדאי לפנות לפסיכולוג. הפסיכולוג צריך כמובן להכיר את הרקע התחושתי של הילד ואת ההסיטוריה ההתפתחותית שלו. אך אם אתם מבולבלים מהכיוון שאליו צריך ללכת אני מציעה ללכת לרופא משפחה ולהתייעץ עימו ומשםפ במקרה הצורך לקבל הפניהה לרופא אחר שמתאים. כל אלו שירותים שניתנים במסגרת הקופה ואינם כרוכים בתשלום חריג. כשיהיה כיוון ברור לבעיה תוכלו להחליט על המשך הטיפול שבו אתם מעוניינים. כיוון נוסף הוא להתייעץ עם צוות בית הספר מורה ויועצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים שונים

זהורית אסולין שמחון
    09/05/2009

לי נשמע שהקושי הוא רגשי ולכן כדאי לפנות לפסיכולוג. הפסיכולוג צריך כמובן להכיר את הרקע התחושתי של הילד ואת ההסיטוריה ההתפתחותית שלו. אך אם אתם מבולבלים מהכיוון שאליו צריך ללכת אני מציעה ללכת לרופא משפחה ולהתייעץ עימו ומשםפ במקרה הצורך לקבל הפניהה לרופא אחר שמתאים. כל אלו שירותים שניתנים במסגרת הקופה ואינם כרוכים בתשלום חריג. כשיהיה כיוון ברור לבעיה תוכלו להחליט על המשך הטיפול שבו אתם מעוניינים. כיוון נוסף הוא להתייעץ עם צוות בית הספר מורה ויועצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו