בנוסף בני גם מתערב בגמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בנוסף בני גם מתערב בגמילה
    לילי
    05/05/2009

בהמשך לשאלתי הקודמת(בני מפחיד את אחותו), אציין שבנוסף להפחדות בני גם מתערב בצרכים של בתי(התחלנו להכיר לה את הסיר והישבנון שבהם היא יושבת מרצון אך עדיין לא יוצא לה). בכל פעם שהילדה עושה קקי בתיתול בני צועק "איזה מסריח תחליפו לה כבר. ותתרחקי מפה" וכנ"ל וגם אומר לה שתלך לעשות את צרכיה בשירותים ולפעמים בתיתול. זה מאוד מלחיץ אותי כי יוצא שהוא גורם לה להיגעל מעצמה וגם מבלבל אותה. איך לנהוג איתו?
    אני נורא חוששת שמה שהוא עושה יעכב אותה בגמילה מכיוון שאיתו היו לי קשיים בגמילה. הוא נגמל מפיפי אך עם קקי היה מתאפק ועד שעושה רק אחרי כמה ימים ובתחתונים. אני נורא חוששת שזה יקרה גם לה
    אנא הדריכו אותי כיצד לפתו רבעיה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנוסף בני גם מתערב בגמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אתם לא עונים גם על שאלה זו?

לילי
    05/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצבת גבולות וסמכות הורית

נעמה סבג שמש
    06/05/2009

לילי שלום,

את מתארת המשך לבעיה הקודמת, בעיה של הצבת גבולות.
    סמכותכם כהורים אינה חד משמעית בבית וזה הנושא שיש לטפל בו, כדי לפתור את בעיות ההתנהגות שאת מתארת.

הייתי ממליצה לך לפנות להדרכה מקצועית בנושא. מה שתיארת אינה בעיה נקודתית ולכן אין לה פתרון פשטני, אלא יש לטפל בשורש הבעיה.

בהצלחה!

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יעל גז
    06/05/2009

טרם קבלתי תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו