מרביצה בלי סיבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מרביצה בלי סיבה
    קרן
    06/05/2009

שלום שמי קרן ויש לי ילדה נועה בת 2 ו-8 חודשים הבעייה היא תמיד שאני או בעלי באים לאסוף אותה היא מרביצה לכל ילד שנצא סביבה גם אם האמא באה לאסף את אחד מילדיה אז היא קמה ומרביצה לאותו ילד לא נעים לי מהאמא וגם מהגגנת מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרביצה בלי סיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן שלום

נעמה סבג שמש
    06/05/2009

האם זה קורה רק בנוכחותכם?
    האם זה קורה רק בגן?
    בררו זאת עם הגננת. אם הסיבה היא נוכחותכם ובטחון רב בשל כך, יהיה עליכם להיות תקיפים בתגובתכם.

אם ההתנהלות היא כך בגן, כדאי לברר אם התוקפנות היא במהלך היום כולו, ואם מדובר בילדים מסויימים.

בדקו וחזרו אליי,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

קרן פלח
    06/05/2009

הי תודה על היתייחסותך
    לגבי בעייתי שוחחתי עם הגננת וזה קורה רק בנוכחותינו אני גם כועסת עליה מאוד אבל זה לא עוזר אני גם פונה לילד המרביץ ומבקשת שיחזירו לה אבל נראה לי שהם מפחדים ממני אני רוצה לציין היא לא מרביצה בגן לפי דבריה של הגננ היא ילדה טובה זה קורה רק שאחד מאיתנו מגיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן

נעמה סבג שמש
    06/05/2009

קרן היי,

האם יש סיבה בגללה נראה לך שהילדה רוצה למשוך את תשומת ליבכם?

היה נראה לי ברור שהסיבה היא לרכוש את תשומת ליבכם. האם עברתם שינוי בבית? אח חדש? מעבר מגורים? שיות עבודה מרובות של אחד מבני הזוג? מריבות ביניכם?

עליכם להיות תקיפים עם התנהגות זו, לאחוז את ידיה ולומר :"אנחנו לא מרביצים!". יש לאחוז את ידיה בחוזקה ולא להרפות.

תשבו איתה ותחזיקו אותה עד שהיא תהיה מסוגלת לומר שהיא נרגעה.
    בהתחלה זה ילווה בבכי, אבל אז היא תבין את הפרוצדורה.

נסי זאת,
    נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו