מוכנה לגמילה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מוכנה לגמילה?
    ליאת
    06/05/2009

אני אם לבן 5 ולבת 2.5 , ובטח אתם כבר מזהים אותי עפ"י השם משאלות קודמות. אני רוצה לברר מה הסימנים הודאיים למוכנות לגמילה. ושנית אתן לכם קצת רקע על בתי ואמרו לי האם היא מוכנה.
    בעקרון היא מורידה תיתול מס פעמים ביום והולכת לשירותים ומתיישבת באסלה/בישבנון(אגב האם מומלץ שיהיו שני עזרים אלו?)מיד לאחר שהיא עושה פיפי/קקי בתיתול היא אומרת יש לי פיפי והיא ניגשת לשירותים ומורידה את התיתול ומתיישבת. ואחר כך מבקשת תיתול חדש. בבוקר היא קמה עדיין רטובה.
    מה דעתכם האם היא מוכנה לגמילה? בגן אומרים לי שכדאי לגמול אותה כי מגיע שלב שילד מתרגל לתיתול ולא מוריד יותר לבד. אנא התיחחסו לכל שאלותיי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוכנה לגמילה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אתם מתעלמים משאלתי?

ליאת
    07/05/2009

אנא ענו לי. אני באמת צריכה עצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה

זהורית אסולין שמחון
    09/05/2009

אני חושבת שההתעלמות משאלתך אינה מקרית קשה לתת תשובה כל כך מתחייבת דרך אתר האינטרנט. אין נקודה מוחלטת וודאית שבה ניתן לומר עכשיו זה הזמן המתאים , הרבה אנו לומדים על נכונות התגובה שלנו מילדינו, ובדיעבד. גם בגמילה כמו בחלקים אחרים בהורות אין נוסחא, אני מבינה את הצורך שלך בוודאות, ואת החששות שלך אך קשה לומר בוודאות.ובכל זאת אנסה לחשוב יחד איתך האם זה השלב הנכון לביתך ולך להתחלת גמילה. ראשית חשוב לזכור שהגמילה היא תהליך וביתך אכן עושה את השלבים הראשונים בתהליך, מראה נכונות להיות בלי טיטול, מנסה לחבר בין הצורך הפיזיולוגי שלה לאמירה שהיא צריכה פיפי (גם אם זה אחרי) . שנית אני מבינה ממה שכתבת שזוהי הפעם השניה שאת מסייעת לתינוק להגמל כיוון שיש לך בן בכור. נסי להזכר איך היה איתו, מה רמז לך שהוא בשלב המתאים לתהליך. סימכי על האינטואיציות שלך ובעזרת הצוות החינוכי שלך ביתך החליטו על האופן שבו תעשו זאת - אולי להתחיל להרגיל אותה כל בוקר לשבת בשירותים עד שתלמד ששם עושים פיפי של בוקר, אולי להיות בשעות הבוקר בלי טיטול בגן וגם אם היא מפספסת לא נורא כך היא תלמד וכולי.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו