מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 3 שמרביץ ונושךעינת06/05/2009
שלום, אני אם חד הורית אשר גרה עם אבי ואמא באותה הדירה. לאחרונה בני התחיל להרביץ ולנשוך בגן. היו תק' בהן הוא השתולל יותר או פחות אך לאחרונה התחיל לנשוך (עלי לציין כי הרבה פעמים אנו משחקים במשחק זלילות עם נשיכות חלשות מאוד של כיף המלוות בהסברים כי זה משחק שלנו וכי אנו נושכים חלש מאוד). בני הוא ילד מאוד תקשורתי וחברותי, מלא באנרגיות ושובב, כמו כן, לאחרונה החל לשאול על אביו (שאינו מכיר בו) ואף לבכות בלילות שהוא רוצה אותו ושהוא רוצה אבא... תודה על עזרתכן, עינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 3
זהורית אסולין שמחון09/05/2009מעצם האופן שבו תארת את ילדך אני חשה שאת משערת שיש קשר בין השאלות שצצות לאחרונה על האב לבין הנשיכות. קודם כל זו תקופה שבה הנשיכוות הן נפוצות וצריך לברר עם הגננת האם זו התנהגות רווחת בגן. שנית צריך להבין האם הוא עושה את הנשיכות בעת התפרצות כעס או בעת משחק (כמו שאתם משחקים) ופשוט לא מצליח לווסת ברגישות את התגובה וזה יוצא חזק לפעמים.
בד"כ ילדים נושכים כשיש איזה רגש שהם חשים אך אין בידם שפה שתצליח לתאר את הרגש הזה במילים. ולכן פה הוא זקוק לך לנסות לחבר לו שאולי כואב לו ומפריע לו שאין לו אבא כמו כולם וכך הוא רוצה שאחרים ירגישו כמה כואב לו דרך זה שהוא מכאיב להם. אני יודעת שזהו שלב מאד קשה לאמהות חד הוריות ועל כן אני מציעה לך להכנס לפורומים מהסוג הזה ולקבל תמיכה והתייעצות כיצד אמהות אחרות מסבירות לילדיהם את העדר האב. כך תרגישי לא לבד, ותמצאי את הדרך המתאימה לך ולבנך ללוות את בנך ולתמוך בו בגילוי כואב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)