יעוץ-דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יעוץ-דחוף
    nurit
    12/05/2009

שלום רב,בני בן השנתיים וחצי[תאום]מיתאפק כשהוא צריך לעשות קקי בחיתול ממש רוקד לו עד שאינו יכול לעצור מלווה בבכי למרות שהקקי רך {אנחנו נותנים לו אבקת פגלס שמרככת את הצואה-הוא מודע ואומר לעצמו שהקקי רך ושהוא לא פוחד מהקקי ועדין אותו דפוס היתנהגות ממשיך]פיפי הוא עושה לבד בשירותים.אף פעם לא ניסיתי לגמול אותו הכל התחיל לפניי חצי שנה שבאמת היתה לו עצירות עד כדי שראיתי סימנים של דם ופניתי לרופא שבדק ואין פיסורה ונתן לנו את הפגלאס שמרכך מאוד את הצואה ואין יותר סימניי דם או כאב נותר לו הפחד לעשות.בימים אלו התאומה שלו ניגמלת בבית ובגן כבר הולכת עים תחתונים והוא לא מיתבקש רק צופה שהוא ביקש גם תחתונים שמתי לו אבל למחרת הוא ביקש חיתול אז הסכמתי והיום הוא הלך לגן עים חיתול כבקשתו.בזמן שהוא צריך קקי אני מאוד משתדלת לא להגיב להתעלם ורק אומרת לו שאים כואבת הבטן הוא כבר יודע מה צריך לעשות.לאחר שהוא עושה אני נותנת לו חיזוק חיובי חיבוק או בוא נחליף את הקקי החמוד.ילד עים הרבה שימחת חיים ומאוד פעיל.הוא מכיר את קלטת בלי חיתולים של חני נחמיאס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ-דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה

זהורית אסולין שמחון
    12/05/2009

מאד יכול להיות שלאור העצירויות של העבר נותר בו פחד שכל יציאה תהיה כואבת. היבט נוסף הוא תפיסה של ילדים לגבי צואה חלק מהילדים חושבים שזהו איבר מגופם ונורא נבהלים בחלק מגופם מתפרק מהם, יכול להיות שבנך מתאפק בנסיון לשמור על גופו שלם. אני חושבת שהצפיה בצד באחותו וההתיחסות האוהבת והסבלנית שלך יעשו את שלהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו