בן 7 (כמעט) לא מפסיק לילל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 7 (כמעט) לא מפסיק לילל
    ויט
    16/08/2007

שלום,
    בני הבכור כמעט בן 7 וזו תקופה של בערך חודשיים שהוא מאוד לא מרוצה כל הזמן ו.. מהכל... יש לציין שיש לו אח מקסים בן שנתיים וחצי (שזה גם גיל מקסים במיוחד) שאפילו הוא עצמו מתקשה לעמוד בקסמיו.... אנחנו מדברים תכופות על הקנאה ועל מה שזה עושה לנו אבל אני לא מרגישה שהשיחות שלנו מקילות עליו...(טוב, אולי קצת). פועל יוצא של חוסר שביעות הרצון שלו הן יללות בלתי פוסקות על כל דבר וכל הזמן!!! אני מרגישה - בעזרת החופש הגדול - שאני די "מאבדת את זה" ובאמת מגיבה לפעמים באובדן שליטה (צעקות נוראיות- קרה פעם אחת). דוקא אז איכשהו זה עזר לו "להתיישר" והוא חזר לעצמו ליום שלם!! בעלי אמר שזה מה שהוא צריך, האמנם? אני מתוסכלת מכך שאני לא מצליחה לעזור לו... כשעושים משהו כיפי אז זה מפסיק לכמה שעות וברגע שחוזרים שוב לשגרה... היללות חוזרות... יש לציין שהוא ילד מקסים ונבון בעל רגישויות נדירות!!! (כן, אני יודעת שאני מאוד אובייקטיבית ובכל זאת...). ה צ י ל ו ! ! ! (דרך אגב, תקופות כאלו כבר קרו בעבר, זה בא והולך כמו גלים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 7 (כמעט) לא מפסיק לילל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 7 לא מפסיק לילל

שרון באומל
    18/08/2007

שלום ויט
    האם בנך אמור לעלות לכיתה א' בשנה"ל הבאה? האם דיברתם על כך והוא הביע את חששותיו ושמחתו? יכול להיות שהוא הן מתרגש והן חושש מהשינוי וזה מעסיק אותו. יכול להיות שזו הסיבה להתנהגותו. כיוון שאת מספרת שהיו תקופות כאלו בעבר, ייתכן והוא אימץ לעצמו את דרך ההתמודדות הזו, בתקופות של מתח ומצוקה (האם זה קרה אחרי לידת בנך? במעבר דירה? וכו'). אם כן, אני מציעה לשוחח איתו על כיתה א', לשמוע כיצד הוא מרגיש ולעזור לו למצוא דרכי התמודדות יותר אדפטיביות הקשורות לשינוי.
    בהצלחה
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית מומחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו