שינוי התנהגות קיצוני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי התנהגות קיצוני
    hilasd
    14/05/2009

בני בן 3 ו-11 חודשים. בימים האחרונים חל שינוי קיצוני בהתנהגותו. מילד שמח שכל הזמן מחייך הפך לעצבני ובכיין. לא רוצה ללכת לגן, לא רוצה להתלבש, בוכה, מציק לאחיו הקטן. כאילו הפך לילד אחר שאני לא מכירה. ושוב אני חייבת לציין בקיצוניות מאוד גדולה.
    אני לא מצליחה לחשוב על שינוי דרסטי בבית.
    אני מנסה לדבר איתו והוא לא עונה, שואלת למה הוא לא רוצה ללכת לגן? הוא לא עונה. מסרב לדבר או עושה פרצופים ושטויות.
    בבוקר בוכה בכי קורע לב בפתח הגן ומחזיק את השער ולא נותן לי או לבעלי ללכת.
    הגננת מדווחת על ימים מאוד רגישים בגן לדבריה ממשחק נחמד עם חברים הוא לפתע עובר לבכי נורא גדול.
    אני מפחדת שקרה לו משהו במסגרת הגן או אולי אצל חבר אך לא מצליחה להוציא ממנו את הפרטים.
    האם יש דרך בה אוכל לתקשר איתו?
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי התנהגות קיצוני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי התנהגות קיצוני

ליאת גרוס
    14/05/2009

שלום לך
    אכן שינוי התנהגות קיצוני יכול להעיד כי קרה משהו אך לא בהכרח. לפעמים ילד עובר תקופה וזה עובר.
    את טוענת שאת לא מצליחה לתקשר איתו ואני רוצה לאמר שגם הוא לא בהכרח יודע ומבין מה עובר עליו כך שייתכן מאד שאינו מספר כי אינו מבין בעצמו. לא כדאי ללחוץ. חשוב לתמוך. לחבק. ולהיות שם בשבילו. אך יחד עם זאת לא לוותר על הגבולות להם מורגל.
    הייתי עושה איתו" יום כיף עם אמא". יום אחד לא ללכת לגן ולהתפנק עם אמא כל היום. לא להציג את זה כתגובה על התנהגותו , פשוט יום כיף לכבודו.
    במקביל אפשר לבדוק אם קורה משהו דומה גם לילדים אחרים בגן.ולבחון האם התנהגותו שונה בימים של גן לעומת שבת.
    אם תוך כמה ימים לא יחול שינוי במצבו. חזרי אלי ונחשוב עוד ביחד.
    בהצלחה
    ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

hilasd
    17/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו