מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצבי רוח משתניםנטליס14/05/2009
בתי בת השלוש ושמונה חודשים מתנהגת בימים האחרונים בצורה לא ברורה ולא רגילה.מדיי בוקר היא מתעוררת בבוקר באנטי ומסרבת לכל פעולה שאני רוצה לבצע עימה.האנטי מלווה אותנו עד הכניסה לגן ואני נאלצת לעזוב אותה בוכיה.
כאשר אני באה לקחתה מהגן היא מקבלת אותי בפנים חמוצות ומשם ממשיך האנטי של הבוקר.אנטי כוונתי היא לכל פעולה פשוטה כמו להיכנס לאוטו,לתת יד וכו וכל פעולה גוררת בכי,השתוללות וכו.יש לציין כי הגננת טוענת שבמהלך היום הייתה מאד חיובית.
שאלתי היא איך עליי להגיב,ניסיתי כל דרך מ"יפה" ועד "תוקפנית" וכלום לא עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לילד יש מצבי רוח
ליאת גרוס14/05/2009שלום נטליס
מעניין להבין מה עובר על ביתך.ייתכן מאד שזו סתם תקופה כזו וזה יעבור לבד.
קרה משהו בתקופה האחרונה ? משהו בינכן או משהו שנחשפה אליו ? את מרגישה שהיא כועסת? מה קורה עם אביה או אנשים אחרים ?
כדאי לפעול בשלוש דרכים במקביל:
1. להציג גבול ברור ולאמר (באופן רגוע) שאת לא מגיבה עד שתפסיק עם האנטי (כל דבר באופן נקודתי כמובן). תשאלי אם רוצה שהדברים יקרו בכיף או במריבות וכעסים.
2. למצוא זמן של לפחות חצי שעה ביום, בו אתן שתיכן ביחד לבד עושות משהו נעים לשתיכן. הזמן צריך להיות לא אחרי מריבה או התפרצות אלא ללא קשר.
3. תנסי לשקף לה מה עובר עליה. למשל תאמרי/תשאלי אותה: את בטח עייפה/כועסת/עצבנית/עצובה וכו'. זה יעזור לה לעשות סדר ברגשותיה ולהרגע.
מקווה שזה יעזור
אשמח להתעדכן
ליאת גרוס
מודיעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)