טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מחפשת פסיכולוג ילדים שיעזור לי. לילד שלי (בן 6.5) יש בעיות חברתיות אשר מתבטאות בכך שהוא אינו מצליח להסתדר עם ילדים אחרים. הוא חסר סבלנות ונוטה להתרגז מהר. לעומת זאת עם מבוגרים הוא מסתדר מצוין. אשמח לשמוע מניסיונכם ולקבל ת עזרתכם.
לנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לנה יכולות לניות כל מיני סיבות למה הוא מסתדר עם מבוגרים ולא עם ילדים. הסיבה הרווחת היא שם מבוגרים הוא לא צריך לוותר, לחכות, להתפשר,ולהיות שווה. עם מבוגרים הוא בעל זכויות יתר ולכן מעדיף זאת. סיבה אחרת יכולה להיות שתחומי העניין של ילדים לא מעניינות אותו והוא מעין מבוגר קטן. סיבה אחרת יכולה להיות קשורה לחוסר ביטחון או לקושי במיומנויות חברתיות. מה הכיוון שהכי נראה לך מתאים לבן שלך ? או לי כיוון אחר מאלו שהזכרתי. כתבי לי ואוכל להציע פתרונות כך או כך ביקורים אצל פסיכולוג בהחלט יוכלו לעזור, אבל אני צריכה לדעת יותר כדי לדעת עם להמליץ על הדרכת הורים או טיפול בילד. נשמע לי שהכי מתאים משהו משולב.
מחכה לתגובתך ליאת גרוס מודיעין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד