זריקת חפצים , משחקים בשעת זעם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זריקת חפצים , משחקים בשעת זעם
    אמא
    17/05/2009

בני בן ה- 4 וחצי ילד מקסים מתוק וכובש בזמן שהוא משחק או כשיש משהוא שהוא רוצה ולא נותנים לו או שלא מסכימים לו הוא בוכה כועס ומתחיל לזרוק דבים למשל 2 כיסאות שלו בסלון ואחר כך הלך למיטה וזרק את השמיכה והפיל עוד איזה משחקים אחר כך דיברנו כעסתי כמובן ניסיתי להבין אחר כך הוא הפסיק לכעוס וביקשתי ממנו שיסדר את הדברים ואז ניסתי לעזור לו במה שהוא רצה והיום בגן קרה עוד פעם משהו כזה שהוא טוען שילד תפס לו את הכיסא והגננת אומרת שזה לא נכון ולא נתנה שהילד יתן לו את הכיסא ואז הוא היתפרץ בבכי וכעס נורא ושפך מגירה שלמה של משחקים ואחר כך הוא נירגע והלך וסידר את המגירה והכול חוזר למסלולו אני מאוד מודאגת מכך מה קרה ואיך אוכל לעזור לו לעבור את זה יש לציין שהוא ילד לא אלים הוא מאוד עדין זה כאילו משהו שהוא לא שולט בו אולי אני לא יודעת אם תוכלו לעזור לי, תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה בבקשה

אמא
    17/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי???

אמא ל-2 בנים
    18/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפרצויות כעס

זהורית אסולין שמחון
    19/05/2009

ראשית אני מתנצלת על העיכוב בתשובה. זו חוויה קשה לחכות ולא לקבל הד בטח במצב של דחיפות, אולי לעיתים זו גם החוויה של בנך שהוא מבקש משהו ומרגיש שצריך לקבל זאת עכשיו ואחרים מתייחסים לדבריו בדחיפות אחרת (לעיתים תגובת "לא" מתפרשת אצל ילדים כחוסר תגובה שכן ציפו רק לתגובה חיובית) הסתכלי עליו ובדקי מתי נקודות ההתפרצות האלה מתרחשות, עיזרי לו למצוא דרכים יותר לגיטימיות לבטא את הכעס (לבעוט בכרית מסויימת, לאגרף שק איגרוף) וחרי שנרגעים מנסים להבין מה הסעיר ואיך היה אפשר לפתור זאת בדרך אחרת. חשוב להבהיר לו שזריקת חפצים אינה באה בחשבון כי היא עלולה לפגוע בו או באחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו