מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילד שלי, המקסים בן שלוש וחצי מפריעגאולה 618/05/2009
הרבה בגן. לא מדובר על אלימות אלא בעיקר חוסר הקשבה. לא רוצה לשבת לאכול עם כולם, משתתף רק בחלק מהפעילויות ,בקיצור,לא לא עושה מה שאמור לעשות.ובנוסף ,הבחור שובב לא קטן וכמובן מושך אחריו עוד ילדים...
היתה תקופה של שיפור ועכשיו כבר שבועיים שוב...
היום התקשרה אלי המנהלת, ונגיד את זה בקיצור.פשוט סילקה אותו מהמעון. אני עדיין בהלם,זה היה ממש עכשיו.
ראשית :מה עושים בשביל לשפר את ההתנהגות?.
שנית:האם זה נכון ומקובל להוציא אותו?? האם להסכים לכך בפשטות ולחפש מקום אחר ושם להתחיל טוב(בתקווה...) או להתעקש להשאר ולנסות לשפר??מותר למעון מוכר של משרד העבודה להוציא אותנו בכלל באמצע השנה??
אשמח לעזרה.
תודה מראש על תגובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שקט
זהורית אסולין שמחון19/05/2009אני מצטערת לשמוע זאת זו בטח חוויה קשה ולא נעימה עבורך ועבור בנך. הייתי מציעה לקבוע פגישה עם המנהלת כדי להבין את סיבת ההעפה. לשתף אותה ברצון שלך לטפל בבעיה ולברר עימה מה היתה מציעה לעשות . ייתכן שהילד סובל מקשיי קשב ורכוז וזקוק לטיפול שישפר את התנהגותו בגן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוזלת ידה של המערכת?!?
נעמה סבג שמש19/05/2009נעמה שלום,
הייתי נבוכה לקרוא את המצב אותו את מתארת.
איני יודעת אם חוקית מותר למעון לעבוד כך, אך הגיונית ורגשית הדבר נשמע לי תמוה.
אנשי החינוך הם אלה שאמורים לכוון אותך ולעזור לך להתמודד עם הסיטואציה.
בהחלט חשוב שתקבלי הדרכה הורית על מנת שתדעי לכוון נכון את בנך ולהתמודד איתו.
יכול להיות שעדיף לך לשים אותו במסגרת אחרת, לאור הצוות שנמצא במעון זה.
קצת מוזר לי שדבר כזה קורה לקראת סוף השנה.
כמובן שלא תשתפי את המקום החדש בסיבת המעבר ובטח לא את בנך.
יכול להיות שהילד סובל מהפרעת קשב וריכוז אך לא הייתי "קופצת" בחיפזון למסקנה זו.
נכון לעבוד על סמכות וגבולות ברורים גם בבית.
בהצלחה!
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן על התגובות
גאולה 619/05/2009הדבר הכי קשה הוא שממילא בשנה הבאה הוא לא יהיה שם- אז לטובתו עדיף שיגמור את השנה שם ויתחיל שנה הבאה בגן החדש. כך נראה לי.
אני בכל מקרה מקבלת את עצתכן, אתייעץ עם אנשי מקצוע וכן אדבר עם המנהלת.
לא נראה לי שאקבל את הבקשה/קביעה שלה להוציא אותו מהמעון בשלב זה.
תודה.
האם ידוע למישהו אם הדבר בכלל מותר בכזו פשטות? וללא כל התראה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגאולה
נעמה סבג שמש19/05/2009נשמע לי די תמוה, קביעה שכזו, אפילו בגן פרטי.
אם אכן נשאר עוד חודש, זה באמת בעייתי להעבירו, אך אם הגן הבא שלו יכול לקבלו כבר מהשלב הזה, אולי זה אפילו עדיף. יהיה יותר זמן לאפשר קליטה והצוות יהיה פנוי פיזית ורגשית להשקיע בו ולתת לו תשומת לב מקסימלית, שלא כמו בתחילת שנה, כשיש ילדים רבים שצריכים להשתלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא כל כך בטוחה..
גאולה 619/05/2009כמו שאני מכירה גני ילדים ובכלל מוסדות חינוך..לקראת החופש הגדול יותר עסוקים במסיבת סיום ואפילו קצת יש תחושה ש"מושכים" את הזמן לפני החופש. לא בטוחה שישקיעו כרגע יותר.
בכל אופן,אתייעץ עם הגננת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לעדכן אתכם..בשורה טובה
גאולה 615/06/2009לפני כשלושה שבועות העברנו את בני,לגן החדש.בתיאום עם הגננת והמנהל של הגן כמובן,ותוך הסבר של כל המצב.
ב"ה הם משקיעים ורואים תוצאות נפלאות. הוא משתלב מצויין, מתנהג יפה ואוהב ללכת לגן.
אנחנו ממש שמחים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהדר לשמוע!!! המון בהצלחה.
נעמה סבג שמש15/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)