מעבר לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר לגן
    גל
    18/05/2009

שלום רב, בתי בת 7 חודשים אני מתכוונת להכניס אותה לגן בחודש ספטמבר, אני נמצאת בהריון שני וצפויה ללדת בספטמבר גם. אני רוצה להכניס אותה לגן מאחר ויהיה לי קשה לטפל בשנייהן בו זמנית.
    השאלה שלי האם מבחנית הילדה האם היא תרגיש שאני זונחת אותה לטובת הילדה השניה? האם זה יכול להוות בעיה כל שהיא עבורה שהיא נכנסת לגן? מה מומלץ לעשות על מנת שהיא תקבל הרגשה טובה? ולא ליצור לה הרגשה שכאילו היא "נזרקת לגן".

אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לגן

זהורית אסולין שמחון
    19/05/2009

קשה לדעת כיצד ביתך תרגיש ואיך היא תפרש זאת, באותה מידה יכלת להשאירה בבית והיא עדיין היתה חשה נטושה כיוון שזו חוויה רווחת של אחים כשנולד להם אח נוסף. כדאי אולי אם הדבר אפשרי להתחיל להכיר לה את הגן ואולי להכניסה באופן חלקי כבר בחודשים הקרובים כדי שהמסגרת של הגן והצוות יהיה מוכר לה (אולי חצאי ימים או כמה ימים בשבוע) ואז גם החיבור בין הגן ללידה לא יהיה הדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו