מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התיעצות לגבי ניהול שיחה עם הילדהשירלי18/05/2009
שלום,
אנחנו בתהליך גירושין אומנם לאחר 3 שנות חיים בנפרד אך כעת המתיחות גבוהה כיון שהולכים לקראת הליך משפטי. הילדה חשה במתיחות ומבטאת קשייה באמצעות תלונות על כאבים פיזיים. הומלץ לי כאן לשוחח עם הילדה ולדובב אותה לדבר על תחושותיה ואני כאדם מופנם מרגישה קושי עם איך לעשות זאת, מה לשאול, מה לאמר לגבי איך שאני מרגישה. חזרתי ואמרתי לה לאחרונה שוב (לאחר שבפעם הראשונה העברנו את המסר בהיותה בת 3.5) שאבא ואמא נפרדו כיון שהם לא מסתדרים שאני אוהבת אותה אבא מאוד אוהב אותה ושאף אחד מאיתנו לא יעזוב אותה לעולם. שאלה מה אבא רצה כף ואת רצית מזלג אז נפרדתם??? (-: האמת שחייכתי ואמרתי משהו כזה.. אבל אני חוששת שמרגישה שלאחרונה היא יותר חלשה ורוצה כן לשמוע אותה פורקת ומדברת. יש ספר מומלץ במיוחד, שאלות מומלצות?
המון תודה על הפורום המבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחה על גירושים
זהורית אסולין שמחון19/05/2009יש המון ספרי ילדים שמתעסקים בגירושים מהזווית של הילד. אם קשה לך לפתוח שיחה באופן יזום אפשר להקריא ספר כזה ומשם תצמח שיחה יש פרק שלם בספר של עדנה כצנלסון על גירושים לספר קוראים "דיאלוג עם ילדים" ושם היא נותנת מספר עצות כיצד כדאי לערוך שיחות אלו. הקושי שלך בשיחה כזו אינו קשור רק למופנמותך אלו אכן שיחות כואבות שבהם פעמים רבות אנו מרגישים שבבחירה שעשינו ובהחלטה לה]פרד גם אם היא הנכונה ביותר היא מכאיבה ולעיתים גם פוגעת בילדינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)