קוצים ב"תחת"

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קוצים ב"תחת"
    אפי
    18/05/2009

שלום רב,
    ביתי בת שלוש וחצי ילדה מדהימה, חכמה, בוגרת, מאד אוהבים אותה ובכלל ילדה טובה וכמו רוב הילדים בגילה מנסה אותנו ההורים ללא הפסקה....
    הייתי איתה בהצגה ורצתה לשבת עלי, לרגע היא לא הפיקה לזוז פשוט "קוצים בתחת" זה מדהים, רציתי לדעת אם יש לי מה לדאוג בקשר לזה. זו לא הפעם הראשונה גם בערבים קשה לה מאד להרדם היא זזה המון, אם היא יושבת על או על אבא שלה ורואה טלויזיה , אוכלת משהו כל הזמן היא בתזוזה...
    לאחר ההצגה שזה היה ממש מורגש לי התחלתי קצת להלחץ ורציתי לדעת אם יש סיבה ללחץ שלי? ומה אני יכולה לעשות על מנת לבדוק שהכל בסדר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוצים ב"תחת"

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועתיות יתר

זהורית אסולין שמחון
    19/05/2009

אין סיבה להלחץ כיוון שיתכן שהיא ילדה עם טמפרמנט עירני שמתבטא בתנועתיות יתר (במיוחד מרגעים שדורשים ממנה רגיעה מוחלטת כמו הצגה). אם את בכל זאת מודאגת שאלי את הגננת כיד היא מתפקדת במהלך היום בגן, כיצד היא חווה אותה בפעילויות השונות המובנות והחופשיות. זהו גי שעוד יש תהליכים של בשלות נוירולוגית ולכן התזזתיות של היום עוד יכולה להשתנות בעתיד לתנועה יותר מווסתת ובשליטה.
    אפשר גם לראות את זה קצת אחרת ביתך עם תשוקה עזה לחיים עד שלא רוצה להפסיד דבר ורוצה להנות מהכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו