בני בן 9.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני בן 9.5
    נאוה
    19/05/2009

בני סובל מבעיית קשב ורכוז מטופל ברטלין.כעת אני מחפשת עבורו מטפל ואו מטפלת אולי משהו רוחני אפילו שיוכלו לעזור לו "להוציא"מה שעל ליבו.
    אשמח לקבל עזרה ואו אם תוכלו לכוון אותי

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני בן 9.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטפל

זהורית אסולין שמחון
    19/05/2009

כשאת כותבת רוחני למה את מתכוונת, שנית באיזה אזור את מחפשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני בן 9.5

נאוה
    19/05/2009

ראשית אני מתגוררת בתא ולכן אעדיף מטפל בתא וסביבתה.
    שנית לגבי הרוחני אנחנו בית חילוני לגמרי אך ייתכן שמטפל שיוכל להכניס גם קצת אמונה בבני לא יזיק לו.

תודה בכל אופן,
    נאוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול עם אמונה

זהורית אסולין שמחון
    19/05/2009

אני מבינה את מחפשת יותר מטפל שיעזור לבנך לגלות בתוכו אמונה לשינוי, תקווה, ומפגש שלו עם הכוחות שבו. ייתכן שהטיפול שמתאים בשלב זה הוא טיפול בשיטת אלבאום או בשיטת גרינברג המתמחה בטיפול בילידם עם קשיי תפקוד. טיפול מעצים ומפגיש את הילד עם אתגרים גופניים שמהם הוא צובר בטחון. תוכלי לקרוא יותר באתרים של שיטה זו. לגבי פסיכולוג בת"א . יש את ניצן רמתי שמטפלת בילדים במכון אנימה בצהלה או את אורה זילברשטיין לפרטים נוספים פני אלי לטלפון ואתן לך באופן אישי

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו