בן שנתיים וחצי מכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים וחצי מכה
    שנדי
    19/05/2009

שלום רב,
    לאחרונה בני בן השנתיים וחצי מרבה להרביץ, בגן, בבית ודי בכל מקום.
    התופעה החלה לפני כחודשיים ולאחרונה אף החמירה, זומנו לשיחה בגנון בה נאמר לנו כי זהו שלב שיעבור והנחו אותנו כיצד להתמודד עם המצב. אני פועלת לפי "כל הכללים" מסבירה לו במשפטים קצרים וברורים כי אסור להרביץ, זה לא נעים וכו' הוא מתנצל ודקה אחרי שוב מנחית סטירה... הוא גם נוטה לבטא את חוסר שביעות הרצון שלו כשהדברים לא מתנהלים כרצונו במשפטים כמו : "להרביץ לאמא..לאבא וכו'"
    אני די אובדת עיצות, ניסינו לחפש סיבה להתנהגותו, אבל לא קרה שום דבר מיוחד לאחרונה- לא מעבר דירה, לא שינוי בגן או בהרכב המשפחתי, אפילו את הגמילה מחיתולים החלטנו לדחות קצת כי הרגשנו (יחד עם הגננות ) כי עדיין לא בשל לכך. הוא ילד פיקח, חברותי, מדבר טוב לגילו, אני לא מבינה ממה נובעת התנהגות תוקפנית כזו וכיצד להתמודד עימה.

אשמח לכל עיצה !

בברכה,
    שנדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים וחצי מכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכאה בגיל הרך

נעמה סבג שמש
    19/05/2009

שנדי שלום,

מעבר להסבר במשפטים קצרים, עלייך להיות תקיפה וחד משמעית.
    כשילד מרביץ לאחוז את ידיו פיזית, כדי להבהיר לו את דברייך, ולהכנס איתו לחדר להרגע.
    רק כאשר הוא נרגע אתם יוצאים משם. ולא משנה מה אתם עושים אותו רגע. אם אתם מחוץ לבית, הוא צריך לדעת שזה יגרום לכך שפשוט תחזרו הביתה.

היו עקביים,
    בהצלחה!
    נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו