ארוחות במשך היום האם להכריח?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ארוחות במשך היום האם להכריח?
    אמא
    20/05/2009

האים כשהילדים אומרים שהם לא רוצים לקום לאכול אני צריכה להכריח אותם או להגיד מיד לבוא לשולחן או שילחו לחדר אם הם לא רוצים לבוא לאכול שזה קורא לי בעיקר עם הקטן בן ה- 4 וחצי או שהם כבר מתישבים וזה קורא לי עים שניהם שהם אומרים האוכל לא טעים מה עושים?
    תודה על התשובה לשאלה הקודמת חשבתי פשוט שלא עניתם לי כי היא היתפספסה או משהו כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחות לילדים

נעמה סבג שמש
    20/05/2009

היי,

כשהילדים לא רוצים לקום לאכול, מהיכן לקום? מהמשחק, ממסך הטלויזיה או המחשב?
    אם זה אכן נובע מהחוסר רצון שלהם להפסיק את הפעילות שהם עושים, את צריכה לחייב אותם לשבת 10 דקות ליד השולחן. אך אל תכריחי אותם לאכול אם אינם רעבים.כבדי את רגשותיהם ואל תפגעי באמון ביניכם.

עם זאת, עלייך כן להתעקש על הישיבה ליד השולחן כי אולי חוסר הרצון לאכול נובע מחוסר רצון להפסיק את המשחק, ואם ממילא ייאלצו להפסיקו, אולי יבחרו לאכול.

מההערות של אוכל לא טעים לא הייתי מתרגשת ורק שואלת מה אפשר להוסיף כדי שיהיה טעים יותר או מה הם בוחרים לפעם הבאה.בלי לבקר או לשפוט.

בהצלחה!

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו