מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעבר פתאומי לגן אחריעל20/05/2009
שלום רב,
יש לי שני ילדים, בת -2.8 ובן- 1.10 שניהם הלכו לאותו גן אך היו בקבוצות נפרדות , לצערי אולצנו לעזוב את הגן מהרגע להרגע , כך שלא הייתה לילדים אפילו האפשרות להיפרד כמו שצריך, לאחר יומיים הכנסתי אותם לגן חדש שם הם נמצאים במהלך היום ביחד.
הבן הקטן עשה את הסווי'ץ ב- 30 שניות בדיוק והוא מאושר מאוד גם הגדולה יחסית עשתה מעבר חלק עם קצת משברים אך לא משהו רציני , אני חייבת לציין ששניהם חוזרים הבייתה הרבה יותר רגועים וחברים טובים מבעבר.
סה"כ הם בגן החדש שבוע אך כנראה שהצוות מצליח להגיע אליהם מעולה כי הם ממש חוזרים הבייתה כל יום עם הפתעה התנהגותית לטובה.
מה שקצת מדאיג אותי זה לגבי ביתי הגדולה שהייתה תמיד מרכז העיניינים ופלפלית ותמיד שמעו אותה , ועכשיו נראה לי שהיא מאוד שקטה פתאום ויותר מופנימת וצייתנית, ( לפני כן הייתה עומדת על שלה ועושה סקנדלים) שאלתי האם יכול להיות שהמעבר הקיצוני פגע בה נפשית והאם יש לדעתכם צורך בבירור מקיף אצל איש מקצוע???
אודה לכם באם תענו לי במהרה
בברכה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר גן
נעמה סבג שמש20/05/2009יעל שלום,
לא הייתי מגיעה למסקנות כאשר עבר בסה"כ שבוע מהמעבר.
שבוע זה עדיין חלק מתהליך המעבר, וברור שיכול להיות שהתנהגות הילדה נובעת מכך.
זה משהו שיכול להיות שיקח מעט זמן אבל ישתנה.
על פניו נראה שהילדה עושה רושם שטוב לה במסגרת החדשה.
עקבי אחר ההתנהגות שלה. בשלב כזה, ממש לא הייתי דואגת.
טוב שאת ערנית!
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)