ילד בן 7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7
    אמא
    21/05/2009

בני בכיתה א' קטנה לליקויי למידה,הוא תלמיד חרוץ שאוהב להכין שיעורי בית וללמוד אבל בכיתה ובבית כשלא מצליח לו משהו וניגשים אליו ואומרים לו לנסות שוב הוא מתעצבן וקורע את הדף.אבקש שתתנו לי עצה כיצד עלינו להגיב במקרה זה.תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי להתמודד עם תסכול

ליאת גרוס
    23/05/2009

שלום מיטל.

אפשר אולי להסביר לו שלא לומדים מה שיודעים אלא מה שלא יודעים. והדרך היחידה ללמידה היא לנסות שוב ושוב עד שמנצחים את הקושי.
    האם זה קורה בתדירות רבה.? אם לא, הייתי עוזבת ולא לוחצת. הרי יקבל משימה דומה בימים הבאים בכל מקרה ואולי אז ינסה ויצליח.
    אם זה קורה הרבה כדאי לאמר לו שיקח זמן להרגע ואז תבואו לעזור לו. במהלך העזרה תנו לו לעשות אפילו חלק קטן ממה שלא הצליח ,)ואז הדגישו בפניו איזה יופי הצליח למרות שחשב שלא יוכל. אם יחווה הרבה הצלחות חלקיות כאלו, יאמין בעצמו יותר ואולי יעיז לנסות יותר בהמשך.
    בכל מקרה לא הייתי נכנסת איתו ראש בראש, אבל גם לא מוותרת לגמרי.
    תזהרי שהנושא הלימודי לא יצבע את קשרייך עם בנך. כמו כן, אל תשכחי להדגיש ולפתח בחייו תחומים בהם הוא מוצלח יותר מהתחום הלימודי.

מקווה שעזרתי
    ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו