פעוטה במיטת\חדר ההורים - עד מתי?...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פעוטה במיטת\חדר ההורים - עד מתי?...
    איריס
    23/05/2009

שלום
    בתנו פעוטה בת שנה ושבעה חודשים. עד היום יונקת (רק בוקר ולפני השינה) אם כי כנראה אגמול אותה בימים אלו עקב תלות גדולה מדי ביום ובעיקר בלילה..(הפסקתי להניק במהלך הלילה אך היא לא מפסיקה לרצות)
    מאז שנולדה - הייתה בעריסה ליד המיטה שלנו. מאז גיל שבעה חודשים אתנו במיטה - היינו בחו"ל שבעה חודשים וזה היה צורך טכני, לפחות בחלקו.
    חזרנו לארץ ונשארנו עם ההרגל (חיכינו לקליטה מלאה בגן, וכו...)
    עתה היא במיטה צמודה כשלב ביניים וממשיכה את הלילה איתנו.
    שאלתי - מה צפויה להיות ההשפעה עליה, בעיתוי גיל זה, על מעבר לחדר משלה? אני מרגישה כי מבחינתי הגיע הזמן, בן זוגי חושש לשלוח אותה לגלות. בכל מקרה, אני רוצה לגרום רק מינימום צער.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר למיטה נפרדת

זהורית אסולין שמחון
    24/05/2009

אין שלב נכון שבו נכון לעשות זאת. סימני הדרך לעיתוי הנכון עבורך הוא בעיקר גיבוש החלטה משותפת עם בעלך ורק כאשר תהיו אתם שלמים עם המעבר תוכלו לעשות זאת עבורה, לתמוך בה גם אם יהיו לה קשיים בימים הראשונים, ולמצוא את הדרך שהמעבר לא יחווה כדחייה. לא הייתי ממליצה לעשות זאת במקביל להנקה אלא כל שינוי כזה בזמן אחר ונפרד . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו