ילד בן 8 יושן יחד איתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 8 יושן יחד איתי
    גלית
    24/05/2009

בני בן ה 8 עדיין יושן יחד איתי במיטה.וכל נסיון לדבר איתו ולשכנע אותו לישון לבד עולה על שירטון.מתלנון על כל מיני פחדים. ושעולים עליו נמלים ונכנס להיסטריה.מעבר לזה ההתנהגות שלו גרועה צועק.מקלל.מרביץ.גם אותי וטוען שהרסתי לו את החיים.אך כעבור זמן מה מתנצל.הילד נמצה במסגרת של חינוך מיוחד ומקבל ראטלין.מקבל טיפול במסגרת בית הספר.הן של תרפיה.ופסיכולוגית איני יודעת מה לעשות ואני נואשת ומאוכזבת.אני אם חד הורית.שאביו עבר טראומה ואינו מתפקד.כיום אביו נמצא בחו"ל.אשמח מאוד להכוונה.
    בכבוד רב גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 8 יושן יחד איתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד חרד

ליאת גרוס
    24/05/2009

שלום גלית
    נשמע שבנך במצוקה ולכן מתנהג כך ומקשה מאד גם עלייך.
    כדאי לנסות להיפגש (ללא תשלום) עם פסיכולוגית בית הספר ולבקש הדרכה קבועה עבורך. רצוי שהיא תהיה בקשר עם הטרפיסטית שמטפלת בילד.אני מאמינה באופן מלא כי הדרכה עבורך תהיה יעילה יותר מטיפול לבנך. חשוב לבנות הורות שמתאימה לילד שלך ולצרכיו. אז ירגע ויתנהל באופן רגוע יותר. כיום הוא סובל וחבל...
    אם פסיכולוגית בי"ס אינה יכולה או אינה מוצאת חן בענייך, פני למישהו מקצועי באופן פרטי. אל תתמהמהי. חרדות ובעיות התנהגות בגיל 8 זה דבר הפיך אבל עם הגיל זה הופך מורכב יותר.

בהצלחה
    אשמח להתעדכן
    ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו