האם להפריד בין תאומים במפגש עם האב?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם להפריד בין תאומים במפגש עם האב?
    אמא לתאומים
    25/05/2009

שלום רב,

אני אמא ל-3 ילדים. ילד בן 5.5 ותאומים בני שנתיים. הנני גרושה והאב רואה את ילדיו במפגשים נפרדים כחלק מהסדרי הראיה שקבעה פקידת הסעד מטעם בית המשפט במהלך השבוע.

את הבן הגדול רואה האב כל סוף שבוע שני, ופעם אחת באמצע השבוע לשעה.

את התאומים פוגש האב במרכז קשר (בפיקוח של עו"ס ופקידת סעד) אחת לשבוע לשעה, ולאחרונה נקבע כי יפגוש אותם בגן לשעה בבוקר אחת לשבוע.

אציין כי המפגשים של האב וילדיו הם בימים נפרדים, כלומר לא את כל הילדים לוקח האב באותו הזמן.

בימים אילו יש נסיון מחודש לקיים מפגשים בין האב לתאומים מחוץ למרכז קשר ע"י פקידת הסעד, כאשר האב יקח לזמן קצר כל פעם תאום אחר לבד.

אני טוענת כי אין זה נכון לקחת כל פעם תאום/ילד אחר לפגישה בנפרד ולא ביחד, כפי שמקובל ונהוג, שהרי האב הוא אותו אב לשלושת הילדים ולא אב אחר. אציין כי אצל שאר האבות שיש להם יותר מילד אחד הם לוקחים את ילדיהם למפגש באותו הזמן ביחד.

שאלתי היא כאמור האם הטענה שלי שהאב צריך לקחת את התאומים ביחד למפגש ולא להפריד ביניהם היא נכונה או שדעתה של פקידת הסעד שיש להפריד במפגשים בין האב לילדיו היא הנכונה, שכן לא מדובר בהפרדה בין גנים/בתי ספר או חוגים וחברים, אלא בין אב שהוא אותו אב לילדיו!

בתודה ויום טוב
    אמא לתאומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורים גרושים

נעמה סבג שמש
    26/05/2009

היי,

האם ניסית לברר מהי הסיבה שבגללה ממליצה פקידת הסעד ליצור הפרדה במפגשים?

מדוע עד כה האב נפגש עם הילדים רק תחת השגחה ורק שעה בשבוע? אולי יש קשר?

האם הוא יכול להתמודד איתם יחד? האם הקשר שלהם מספיק חזק?

אולי בגלל הפגישות המעטות והקצרות כדאי שייפגשו אחד על אחד על מנת שיוכלו להכיר זה את זה טוב יותר?

עשי חושבים בנוגע לשאלות ששאלתי. אולי זה יעזור לך להגיע להבנה.

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו