ילד חרד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד חרד
    גלית
    25/05/2009

ליאת גרוס.
    תודה על התשובה המאירה.אני אכן מקבלת יעוץ בעניין זה .וכל הגורמים מדברים בניהם.אך לצערי זה לא מניב תוצאות.יתכן שאני מוותרת מהר מידי.הוא מסרב לישון בזמן ורוצה שההיה לידו רוב הזמן.אין אני יכולה להתפנות לחיי.מה גם שמבחינת עבודה ושכר קשה לי מאוד.כך שאין אני יכולה לקבל טיפול בתשלום.ניום אני חיה עים בן זוג שגם יושן איתי באותה מיטה.האים יש לזה גם השפעה על הילד.הילד נמצה במסגרת עד לפנות ערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד חרד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד חרד

ליאת גרוס
    26/05/2009

שלום גלית
    אין כאן את הקישור לשאלתך הקודמת ואני לא זוכרת את כל הפרטים אך אנסה להגיב כמיטב יכולתי.
    חשוב שילך לישון בזמן ובמיטתו שלו. העובדה שבן זוגך ישן באותה מיטה אכן יכולה לפגוע בילד כי חווה אותכם אינטימיים (גם אם רק מתחבקים בשכיבה) באופן שעלול להרגיש לו משונה וכן לעורר את קנאתו. זה גם פוגע במיניות בינכם ואל תתפלאי אם יום אחד בן הזוג יעזוב. מקומו של בן הזוג במיטתך הזוגית ולא של בנך.
    המעבר למיטתו ולשינה בזמן תלוי אך ורק בך והוא יותר פשוט ממה שנראה לך. זה עניין של החלטה שלך. במקביל, אם הילד נמצא במסגרת עד הערב, חשוב שיהיה לו זמן קבוע איתך בערב אבל הזמן צריך להיות מוגדר ולהיגמר מוקדם.
    על מנת לקבל סיוע מוזל ניתן אולי לפנות דרך קופ"ח

בהצלחה

אשמח להתעדכן
    ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו