מנהיג שלילי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מנהיג שלילי
    רגינה
    25/05/2009

אני אמא לילד בן 10. בסך הכל הילד שלנו מחונך להיות ילד תרבותי ומנומס.

לאחרונה בני התחבר לילד מכיתתו, אך לדעתי הילד הוא השפעה רעה על בני. הילד מהכיתה הוא המנהיג של החבורה אך הוא מנהיג שלילי, הוא אינו מנומס ואינו מראה כבוד.
    ראיתי שהילד שלי משתנה, מבלה זמן רב עם הילד השני, נסחב אחריו ואף נהיה חצוף.
    כשניסיתי לדבר איתו ולהסביר לו על ההתנהגות של החבר שלו - על ההשפעות של ההתנהגות הזאת על יחסים משפחתיים וגם על יחסים בין החברים הותיקים שלו, בני לא היה מוכן לדבר על הילד ההוא, אך הוא הבטיח שהוא יתנהג בסדר. למרות זה אני רואה שבני כאילו מכור לילד ההוא.

מה אני יכולה לעשות הרי אני לא רוצה לגרום להתרחקות של הילד ממני ואני גם לא רוצה שהוא יתחיל לשקר לי ולהיפגש איתו בסתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנהיג שלילי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת חבר

נעמה סבג שמש
    26/05/2009

רגינה שלום,

לא הייתי מונעת מהילד להפגש עם אותו מנהיג.

בדר"כ הפרי האסור הוא הכי נחשק.

עלייך לנהוג בחוכמה ולדאוג לכך שרוב המפגשים ביניהם ייעשו דווקא אצלך בבית, תחת פיקוחך.
    בצורה כזו תהיה לך יותר שליטה ותדעי שהנזק הוא לא חמור.

בנך הוא כבר בתחילת גיל ההתבגרות. וזה חלק מהמרד.
    דווקא בגלל שהוא ילד טוב ומנומס מפתה ומושך להכיר את האחר, שמעז לעשות דברים שאני לעולם לא יעשה.
    אולי בדרך זו הוא מגשים מאוויים סמויים.
    הייתי נשארת עם אצבע על הדופק, אך לא מונעת את המפגשים, אלא משתדלת להפחית מהכמות.

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו