מפחד מרעשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מפחד מרעשים
    אמא
    26/05/2009

שלום
    יש לי ילד בן שנה וחודשיים, נמצא עם מטפלת בבית, בגיל שנה בערך התחיל לפחד מדברים רבים כמו הרעש של מכונת כביסה, בלנדר, רעשים בחוץ, דפיקות בדלת כשמישהו מגיע, כלבים וכו'. הוא שומע רעש ורץ מהר אליי לידיים. שמתי לב שהפחדים התחילו אחרי שבלון יום הולדת התפוצץ לידו ביום הולדתו, הוא נבהל ובכה. האם זאת יכולה להיות הסיבה? האם זה נורמלי בגיל זה? מה עושים כדי שהילד יפסיק לפחד מכל דבר ולמי עליי לפנות לטיפול?
    נ.ב. לפני שאני מדליקה מכשיר חשמלי רועש בסביבתו(בלנדר למשל) אני מזהירה אותו שיהיה רעש אבל הוא בכל זאת מפחד.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחד מרעשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעשים בגיל הרך

נעמה סבג שמש
    27/05/2009

שלום,

את פועלת נכון כאשר את מזהירה אותו לפני כל רעש חזק.

עם זאת, אים סיבה לגרום לו להתמודד עם רעשים בגיל כ"כ צעיר. זה ברור שזה מבהיל אותו, לגמרי טבעי ולגיטימי.

אם אתם נמצאים ליד דבר רועש בעל כורחכם, הסבירי לו, הרימי אותו וחבקי אותו, אך אל תאלצי אותו להתמודד עם מצבים שכאלה רק בכדי שיתרגל.

הוא תינוק. זה ישתנה.ברגע שאתם לא תתיחסו לזה כבעיה זה גם לא יהפוך לבעיה.

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו