בוכה במשפחתון.......אמא מיואשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בוכה במשפחתון.......אמא מיואשת
    סיגל
    27/05/2009

שלום שמי סיגל והבן שלי בן 10.5 חודשים, עד עכשיו לא עבדתי והוא היה כול הזמן איתי וקשור אליי, בעוד כשבוע אני יוצאת לעבוד והחלטתי להכניס אותו למשפחתון יחד עם בני השני בן 2.5 שנמצא שם כבר מגיל 8 חודשים. החלטתי לעשות אז זה בשלבים כדי שיתרגל. הבאתי אותו היום לגן ישבתי איתו שם חצי שעה הוא התבכיין קצת ואז נרגע והחל לשחק, הגננת אמא שאני אעשה סיבוב של חצי שעה ואחזור לקחת אותו. כאשר חזרתי לגן שמעתי מבעד לדלת שהוא ממש בוכה בקול היסטרי, כשפתחו לי את הדלת הוא היה בידיים של הגננת והבנתי שהוא בכה כול הזמן כשהייתי בחוץ, הוא היה כ"כ עייף מהבכי שכבר לא היה לו כוח לבכות, ישר לקחתי אותו והרגעתי אותו, חיבקתי אותו חזק ובכיתי כמובן ביחד איתו, כול פעם ששיחררתי אותו קצת מהחיבוק הוא החל לבכות ממש חזק. אני מרגישה ממש רע ולא יודעת מה לעשות, ואני יודעת שזה היום הראשון שלו הוא צריך להסתגל למשפחתון לגננות ולילדים אבל אני מרגישה שהוא חושב שנטשתי אותו. כול "היועצים" סביבי החלו לומר לי שאם הוא יבכה כ"כ חזק עלול להגרם לו נזק פסיכולוגי, אני כבר ממש מיואשת ומפוחדת ולא יודעת מה נכון ומה לא.
    בבקשה תעזרו לי בנושא הזה כול פעם שאני חושבת על זה אני בוכה(וזה לא ההורמונים)
    בתודה מראש
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה לגן

נעמה סבג שמש
    27/05/2009

סיגל שלום,

אני מאד מבינה לליבך, אך עלייך לדעת שאם תעשי את התהליך בצורה הדרגתית ונכונה יהיה לשניכם קל יותר.
    בנך נמצא בגיל בו חרדת הנטישה וחרדה מזרים באה לידי ביטוי.
    אין צורך לעזוב ילד כבר ביומו הראשון.
    חשוב שיכיר קודם את המטפלות. תהיי שם יומיים יחד איתו, בלי לעזוב. ביום השלישי תצאי,, זאת לאחר שהוא רואה שאת מאפשרת להן לחתל אותו כשאת נוכחת וכו'.

פירוט על כך ישנו במאמר המפורסם באתר זה, או באתר שלי.
    חשוב שתקראי ותעכבי איך כדאי ורצוי לעשות זאת בשלבים.

בהצלחה!

אשמח להתעדכן,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו