מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נכות במשפחהסיגל19/08/2007
אני אמא לשתי בנות בנות 9 ו7 וחצי. לפני כארבע שנים בעלי איבד את ראייתו כתוצאה ממחלה תורשתית. כרגע אינו עובד ונמצא רוב שעות היום בבית.
בעייתי היא שכשאני צריכה לצאת והילדות נשארות אם אביהן, הן היסטריות לחלוטין, במיוחד בתי בת ה-9. הן מתקשרות אלי בוכות בלי סוף ושואלות מתי אחזור. באיזה שעה, איפוא אני, מה אני עושה וכו'.
כשאני יוצאת בשעות הערב המוקדמות הן מעדיפות ללכת לישון (בשעה 18:00 בערב) ולא להשאר ערות ולצפות בטלויזיה או לשחק.
היום ערכנו שיחה איתן וניסינו להבין מה פשר החרדה. האם בגלל שאביהן אינו רואה הן פוחדות שיקרה משהו? בתי בת ה-9 כל הזמן טוענת שהצורךשלה לבדוק איפוא אני נמצאת נובע מפחד שיקרה לי משהו. מצד אחד אני מבינה אותן ואת החששות שלהן אולם מצד שני אני מרגישה שאני צריכה לשחרר אותן מהפחד הזה אבל איני יודעת איך. אנא, עיזרי לי!!!!!!!!!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות במשפחה
שרון באומל19/08/2007שלום סיגל.
בנותייך צריכות להתמודד עם מצב לא פשוט. אני חושבת שעשיתן נכון בכך ששוחחתם איתן. הן גם אמרו לכן ממה הן פוחדות: שיקרה לך משהו דומה, ואז שני ההורים לא יכולו לתפקד כמו קודם. החרדה מאוד ברורה. הייתי מציעה ללכת למספר שיחות ייעוץ משפחתיות, הנוגעות באופן ספציפי בנושא זה, על מנת לעזור להן להתמודד בצורה אדפטיבית יותר עם הקושי והאובדן.
בברכה,
שרון באומל,
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
