מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות חריגה אצל ילד שנכנס לגןמירית28/05/2009
שלום,
בני בן שנה נכנס לגן ילדים לפני כחודש.
מאז כניסתו לגן חל שינוי בהתנהגותו:הוא הפך לילד עצבני,מאבד סבלנות כאשר נתקל בקשיים כגון צעצוע שלא מגיע אליו,כאשר אומרים לו "אסור"בנוגע למשהו הוא מקמץ אגרופים ורוטן וביומיים האחרונים התחיל למשוך בשיער(שזה הדליק אצלי נורה אדומה).
חשוב לציין כי ניסיתי להכניס אותו לגן אחר כחודש קודם ולא אהבתי כל מיני תופעות מוזרות שראיתי בגן והחלטתי להוציאו(כשהפתעתי בגן נוכחתי לראות שהשאירו אותו לישון בכסא אוכל,היה בוכה ולא התיחסו אליו ככ).
ןלכן אני שואלת:האם זה קשור למעבר בין הגנים או לחילופין האם ישנו משהו בגן הקיים שגורם לו להתנהג כך או שבעצם זה דבר נורמלי וחלק מהסתגלות מאחר וכמעט עד גיל שנה היה איתי בבית וקיבל יחס אחד על אחד.
אשמח לייעוץ בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קבלתי את תגובתך אשמח לתגובה
מור30/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתגלות לגן
נעמה סבג שמש31/05/2009מירית בקר טוב,
מהתיאור הקצר קשה לדעת אם מדובר בעובדת המעבר בין הגנים או במשהו יוצא דופן בגן החדש.
יכול להיות שהמשיכה בשיער גם נובעת מסוג של תסכול, שאופייני לילדים רבים, כשאינם מבקשים את מבוקשם, וזה קורה עם ההבנה ויש לכך השפעה שכעת הוא גדל.
כמה זמן הילד בגן זה? האם הוא נפרד ממך בקלות? האם הוא מחייך לצוות? האם הוא חיוני בדר"כ? מה הוא עושה כשאת מפתיעה בגן? האם הפרידה וההסתגלות נעשו כמו שצריך, בצורה הדרגתית?
תשובות לשאלות אלה יתנו לך מדד.
בברכה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמה שלום
מור02/06/2009בהמשך לשאלתי,הילד בגן חודש,אך היה מאוד חייכן ורגוע והפך לילד עם טמפרמנט .
הוא נכנס לגן וישר ניגש למשחקים מאחר ומאוד אוהב לשחק ואת החברה של הילדים אך אינני יודעת כמה הוא חייכן לצות.
הריאקציה היחידה שאני יכולה לומר לך שהוא מגיב אלייה היא כאשר אני באה לאסוף אותו הוא צורח בהתלהבות ומעוננין באותו רגע שארים אותו ודופק על בית החזה שלי בחוזקה(אני מניחה שזה מהתלהבות)אך קטונתי...
אשמח לחוות דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירית
נעמה סבג שמש03/06/2009היי מירית,
לא ענית על כל מרבית שאלותיי.
זה שהילד שמח לקראתך בבואך זה טבעי ולגיטימי ולא מעיד דבר על הקשר עם הצוות.
התייחסי לשאלות הנוספות, בקרי בהפתעה ותיווכחי בזמן אמת.
בברכה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)