ההורים לא קשובים.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ההורים לא קשובים.
    טל
    29/05/2009

אני בת 14 וחצי, בת יחידה, ויש לי יחסים טובים עם הוריי, אני יכולה לדבר איתם על הכל והם תמיד משתדלים לעזור. הדבר היחידי שהם אפילו לא מנסים לראות בו את הצד שלי ולא מנסים להתפשר,
    הוא יציאות בימי שישי. [יש לציין שהם סומכים עליי שלא אתפרע אשתה או אעשן כמו ילדים אחרים שעושים זאת.] הם כמעט אף פעם לא מרשים לי לצאת עם חבריי, ואם הם מרשים אז זה רק עד שעה יחסית מוקדמת לשאר חבריי, ואני מתביישת ומתבאסת כל פעם ללכת מוקדם או לא ללכת בכלל.
    ניסיתי לדבר איתם על זה כמה פעמים והם פשוט לא מוכנים להקשיב, הם רואים רק את הצד שלהם והם טוענים שהם ידאגו לי מדי ושאני צעירה מדי, למרות שכל חבריי הולכים וההורים שלהם לא עושים להם יותר מדי בעיות ואיסורים והגבלות. אני כבר לא יודעת מה לעשות בקשר לזה, ניסיתי הכל!
    מה עוד אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההורים לא קשובים.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההורים לא קשובים

נעמה סבג שמש
    31/05/2009

טל שלום,

ניכר שאת מבינה את הורייך ובסה"כ גם הם די בוטחים בם ומערכת היחסים די טובה, לא?

כשאת אומרת "ניסיתי הכל", למה את מתכוונת?
    האם הם יודעים עם מי את יוצאת ומה המיקום המדוייק? האם הם יודעים מה קורה עם חברותייך הטובות ומתי הן חוזרות? איך את חוזרת ממקום הבילוי?

אם לא תצליחי לשקף להם תמונה ברורה, בקשי מהם להגיע עימך לייעוץ הורים, כך שתוכלו להבין טוב יותר זה את זה ולהגיע לעמק השווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעמה

טל
    01/06/2009

כשאת אומרת "ניסיתי הכל", למה את מתכוונת?
    האם הם יודעים עם מי את יוצאת ומה המיקום המדוייק? האם הם יודעים מה קורה עם חברותייך הטובות ומתי הן חוזרות? איך את חוזרת ממקום הבילוי?

אני מיידעת אותם בקשר להכל, הם מכירים את החברים שלי שאיתם אני יוצאת, והם יכולים להתקשר אליי כל 2 דקות ואני לא מתרגזת על זה, כי אני יודעת שהם דואגים וזו הדרך שלהם לשמור על קשר.. אני מנסה להגיע איתם לפשרה ומוותרת על חלק מהרצונות שלי והם לא מוכנים לכלום.
    הם יודעים גם מתי החברות שלי חוזרות והם מתעקשים להבדיל אותי מכולם ולקרוא לי הביתה יחסית מוקדם לכל השאר. אם הם היו מאשרים לי להישאר עוד הייתי יכולה לחזור עם אמא של חברה שלי שבניגוד להורים שלי נותנת לה יותר חופש ומגיעה לקחת אותה הביתה בשלב מסויים.
    [ מה שאומר שהשעה לא עד כדי כך מאוחרת]..

הם לא יסכימו ללכת לייעוץ כי הם בטוחים שאין להם בעיה, ושזו אני שמבקשת דברים לא הגיוניים ובלתי אפשריים.ץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורים שלא משחררים?

נעמה סבג שמש
    01/06/2009

טל שלום,

בדקי אפשרות להפגש איתם אצל יועצת בית הספר, לאחר שאת תיפגשי איתה ןתבהירי את עמדותייך.
    לא שמעתי את עמדתם ולכן איני יודעת אם יש צדק בחשש שלהם, אך אני בהחלט חושבת שיש צורך בגישור, בגורם חיצוני שישקף את המצב כדי שתוכלו להגיע לפתרון.

הייתי שמחה לעזור יותר,

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה בכל מקרה!

טל
    01/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו