מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 8 - תמיד כועסאורה31/05/2009
שלום.
מהיום שבני נולד היו לו כעסים, וזה הפך לדרך חיים לכל המשפחה. זה מתבטא במאמץ להעיר אותו בבוקר בלי שיכעס או יסרב לקום, זה מתבטא במקלחת בערב כשאינו רוצה לשתף פעולה, זה קורה, כשאינו רוצה ללכת לבית הספר, לדבר על שעורים או לאפשר למישהו אחר לצפות בתחנה שונה בטלויזיה.כלומר צריך לחיות בין הטיפות בתקווה שהיום יעבור בשלום בלי שהילד יתרגז.
הבעייה שסבלנותי פקעה וכל כעס שלו מביא אותי לכעס חזרה. ביום שבנעימות זה לא מסתדר ואני חשה חוסר אונים נוראי שלא ניתן לטפל בזה. לפני שנתיים טיפלתי בו בתרפיה באומנות ואני לא יודעת עד כמה זה עזר. זה מן תקופות של טוב ותקופות של כעס. אני חייבת לציין שמידיי פעם ישנם ימים שהוא טוב ואז הוא מלאך מושלם.מה עושים כדיי לא להשתגע מהמצב? והאם אפשר לטפל בזה? העימותים מתסכלים ורק מחמירים את המצב.אשמח לתשובתכם.אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמכות וגבולות
נעמה סבג שמש01/06/2009אורה שלום,
נשמע שהבעיה אינה דווקא שסבלנותך פקעה, אלא העובדה שהיתה לך סבלנות רבה מידי ואיפשרת את המצב מזה שנים.
כהורה, אין מצב כזה שאת זו שהולכת "בין הטיפות" ומשתדלת לא להכעיס. ילד צריך משמעת וגבולות! כדי לכעוס פחות, כדי להיות סבלני, כדי לא להיות חרדתי ותוקפני, כדי לדעת שמצפים ממנו, מאמינים בו ומעריכים אותו, כדי לדעת שיש מי שיעצור אותו כדי שייך לאיבוד.
צריך להיות סדר. ההורה הוא הורה ואינו שווה מעמד לילד.
את מוזמנת לקרוא באתר זה מאמרים שלי בנושא גבולות וסמכות הורית ולעיין באתר שלי בכתבות שפורסמו באמצעי התקשורת בנושא.
מאד חשוב להתחיל ולטפל בבעיה בהקדם. הבעיה היא בראש ובראשונה שינוי בהתנהלותכם.
בהצלחה!
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)