טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת השבע סובלת מהרטבת יום, היא אינה מרטיבה בכל יום אך ישנם ימים שישנה בריחת שתן מספר פעמים ביום. נסינו החל ממתנות, טבלאות, הסברים, כעסים, אך כלום לא עוזר אנא עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום פנינה שימוש בטבלאות ופרסים יכול להיות יעיל לבעיית הרטבה בגיל זה (בהנחה והבעייה אינה פיזיולוגית או תוצאה של רגרסיות רגשיות) . זהו כלי שצריך לדעת כיצד להשתמש בו. רבים מאד ההורים והמורים שישר מציעים טבלה ומשתמשים בכלי באופן לא יעיל ששורף את השימוש בו בהמשך. את יכולה לעיין בתשובותי בנושא עיצוב התנהגות מלפני כמה שבועות על מנת להבין את הכלי טוב יותר. אפשרות אחרת היא לפנות להדרכה אצל פסיכולוגית בי"ס (ללא תשלום) על מנת שתבנה איתך טבלה כזו באופן נכון ומתאים לבתך.
אגב, האם קורה משהו שמסביר מדוע בימים מסויימים מרטיבה אפילו מספר פעמים, ובימים אחרים לא ?
בהצלחה ליאת גרוס מודיעין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד