אך מיתמודדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אך מיתמודדים
    אודיה
    02/06/2009

אני אמא ל3 בנים בני 9 7 ו4 וחצי ....
    עובדת 4 שעות בבוקר (כדי ליהיות בבית כשהילדים באים ).
    בעלי איש קבע רק סופי שבוע בבית ...
    בתקופה האחרונה אני חסרת סבלנות ומרגישה רע .בקשר לזה .
    יש לי ילדים מקסימים ...באמת וכשאני מרדימה אותם בלילה אני יושבת בסלון וחושבת על כול היום שעבר ומרגישה לא טוב באך שהייתי עם הילדים במשך היום ....ללא סבלנות ...
    אך אפשר להיתמודד? אני מתוסכלת מאוד ....הם רבים ואני מוצאת את עצמי רק כועסת וצועקת .
    ובלילה רע לי עם עצמי .... ובלי רק לחבק ולבקש סליחה על זה שאני עייפה ולא סבלנית בתקופה האחרונה... יעוץ בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אך מיתמודדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבלנות ומשמעת

נעמה סבג שמש
    03/06/2009

אודיה שלום,

תק' של חוסר סבלנות מוכרות לכולנו. אין רע בלנסות ולשתף את הילדים בתחושותייך ובהרגשתך.

עם זאת, חשוב שתקבלי עזרה מסבתא או ממישהי שתהיה שותפה לפעמיים בשבוע בבילוי משותף עם הילדים, כדי שתוכלי להקדיש זמן לכל ילד בנפרד.

לא פשוט להתמודד עם שלושה. העניקי גם לעצמך. טפחי גם את עצמך כדי שתוכלי לצבור אנרגיות ואז תוכלי להעניק יותר.

בנוסף, אני ממליצה לך לקרוא את המאמר: השפעתינו כהורים על מערכת היחסים בין אחים.הוא נמצא הן באתר שלי והן באתר זה.

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו