מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אך מיתמודדיםאודיה02/06/2009
אני אמא ל3 בנים בני 9 7 ו4 וחצי ....
עובדת 4 שעות בבוקר (כדי ליהיות בבית כשהילדים באים ).
בעלי איש קבע רק סופי שבוע בבית ...
בתקופה האחרונה אני חסרת סבלנות ומרגישה רע .בקשר לזה .
יש לי ילדים מקסימים ...באמת וכשאני מרדימה אותם בלילה אני יושבת בסלון וחושבת על כול היום שעבר ומרגישה לא טוב באך שהייתי עם הילדים במשך היום ....ללא סבלנות ...
אך אפשר להיתמודד? אני מתוסכלת מאוד ....הם רבים ואני מוצאת את עצמי רק כועסת וצועקת .
ובלילה רע לי עם עצמי .... ובלי רק לחבק ולבקש סליחה על זה שאני עייפה ולא סבלנית בתקופה האחרונה... יעוץ בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות ומשמעת
נעמה סבג שמש03/06/2009אודיה שלום,
תק' של חוסר סבלנות מוכרות לכולנו. אין רע בלנסות ולשתף את הילדים בתחושותייך ובהרגשתך.
עם זאת, חשוב שתקבלי עזרה מסבתא או ממישהי שתהיה שותפה לפעמיים בשבוע בבילוי משותף עם הילדים, כדי שתוכלי להקדיש זמן לכל ילד בנפרד.
לא פשוט להתמודד עם שלושה. העניקי גם לעצמך. טפחי גם את עצמך כדי שתוכלי לצבור אנרגיות ואז תוכלי להעניק יותר.
בנוסף, אני ממליצה לך לקרוא את המאמר: השפעתינו כהורים על מערכת היחסים בין אחים.הוא נמצא הן באתר שלי והן באתר זה.
בהצלחה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)