פרידה מתינוק בן 9 ח'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה מתינוק בן 9 ח'
    הילה
    03/06/2009

שלום רב,
    אני נמצאת בבית עם בני בן ה-9 חודשים מרגע היוולדו. אני ובעלי הן הדמויות היחידות המטפלות בו. החל מהשבוע החלטתי להכניסו לתינוקיה קטנה לשלוש פעמים בשבוע, כדי להקל עליי את עומס הטיפול בו ולהתכונן למצב שאשוב לשוק העבודה. ביקרתי עימו בתינוקיה כבר 4 פעמים והוא ממש מבועת שאעזוב אותו: בוכה כשאחת המטפלות לוקחת אותו לידיים, בודק כל רגע את נוכחותי. ניכר שחרדת הנטישה בשיאה !!
    שלא בחוכמה, כבר בפעם השניה שהגעתי איתו עזבתי אותו ל-10 דק' והוא צרח, דבר שלדעתי גרם להחמרת הבעיה. נא עצתכן:1. האם כדאי לחכות עם הכנסה למסגרת עד גיל שנה (אז עתיד להיכנס למעון רב ילדים).2. האם יצליח לזכור את המטפלות גם כשאינו נוכח יום-יום בתינוקיה? 3. האם עזיבתו שם על אף חרדתו הגבוהה וביכיו גורמות לנזק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מתינוק בן 9 ח'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה למסגרת. תהליך הפרידה.

נעמה סבג שמש
    03/06/2009

היי רוני,

לא נראה לי נכון להכניס ילד למסגרת לשלושה חודשים בלבד, ואז שוב להעבירו מסגרת, עם ילדים חדשים ודמויות משמעותיות אחרות. יותר מידי מעברים.

בהחלט חשוב שהכניסה למסגרת תעשה בצורה הדרגתית ועזיבתו בוכה וצורח אינה הגישה הנכונה. יש בכי ויש בכי.

מאמר שמתפרסם באתר שלי וגם באתר זה, בשם: הילד הולך לגן- הסתגלות הילד וההורה למעבר, יוכל להועיל.

אנא, קראי אותו. אני כאן לשאלות נוספות.

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו