בן 8.5 לא מעוניין ללכת לקייטנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 8.5 לא מעוניין ללכת לקייטנה
    איריס
    04/06/2009

בני בן ה-8.5 לא מעוניין ללכת לשום קייטנה. אני מנסה לשכנע אותו בכל צורה שהיא. חודשיים שלמים שיבלה במחשב זה לא נראה לי הגיוני. האם יש דרך אחרת שאוכל לשכנע אותו? גם לא נראה לי שילד בן-8.5 יכול בגיל כזה להשאר לבד בבית, ובטח לא לקבוע מגיל כזה אם ללכת לקייטנה. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ללכת לקיטנה

ליאת גרוס
    04/06/2009

העובדה שילד בגילו ישאר בבית, יפגש עם חברים, ישחק בכדור במגרש וישחק במחשב אינה מדאיגה בעיני. מה שעלול להדאיג הוא הסיבה שבגינה אינו רוצה ללכת לקיטנה. אם אינו רוצה ללכת כי יש לו קושי חברתי או קושי להתמודד בסיטואציות חדשות, אז כדאי לבדוק את העניין יותר לעומק.
    בדקי עימו מדוע אינו רוצה ללכת לקיטנה ומה מתכונן לעשות בבית אם לא ילך. תסבירי לו שמדובר בזמן רב. נסי להציע ללכת באופן חלקי נגיד יומיים בשבוע (אם קיימת אפשרות כזו). אם מתעקש ומסביר כיי לא ישרוץ כל היום מול הטלויזיה אלא גם יפגש עם חברים וכו', הייתי שקלת לכבד את בקשתו
    מה דעתך ?

ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו