כיצד להגיב למשפט חמור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כיצד להגיב למשפט חמור
    לילך
    04/06/2009

שלום רב

בני בו 4 ושלשום שיחק עם חבר תוך כדי הרכבתו על הבימבה בני אמר הבולבול שלי בתוך התחת של החבר וצחק, אני הייתי בשוק, מה זה אומר? האם יכול להיות שעשו לו משהו? בהתחלה כעסץי עליו ואמרתי לו שאסור לדבר כך, אחר כך ניסיתי לדובב אותו ולשאול האם ראה כזה דבר או שעשו לו? הוא לא ממש הבין מה שאלתי? האם יכול להיות שילד יאמר גבר כזה ללא רקע של פגיעה בו? יש לציין שלא אמר זאת שוב? האם הגבתי נכון? האם להילחץ ולקחת אותו לרופא לבדיקה?

הצילו מאמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד להגיב למשפט חמור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משפט חמור ?!

ליאת גרוס
    04/06/2009

שלום לילך
    אם מדובר על משפט חד פעמי והילד לא הבין מה בכלל את רוצה ממנו אח"כ, ייתכן מאד שאת יכולה להרגע לחלוטין
    באמת הבולבול שלו היה בתוך התחת של החבר. הוא ציין עובדה טכנית פשוטה ומשעשעת. פרויד אמר שלפעמים סיגר הוא רק סיגר.. קחי את זה בפרופורציות...
    רק אם תראי התעסקות מוגברת בנושא.או משחק יזום בעל אופי שמתחיל להראות מיני, אז חשוב לדאוג ופעול בנושא.

מה דעתך ?

ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו